Köydeki 4'üncü şüpheli kadın ölümü!

Köydeki 4'üncü şüpheli kadın ölümü!
Saray'ın Çartak köyünde 22 Mart günü pompalı tüfek ile intihar ettiği iddia edilen lise öğrencisi Selcan Dolan'ın nasıl öldüğü konusundaki soru işaretleri giderilemedi.

VAN -  Aile yan odada gerçekleşen olayı duymadıklarını söylerken, aynı köyde daha önceden de 3 kadının "intihar" ettiği öğrenildi.

Van'ın Saray ilçesine bağlı Çartak köyünde 15 yaşındaki lise öğrencisi Selcan Dolan'ın 22 Mart günü evinde pompalı silahla intihar ettiği iddia edildi. Saray Ahmet Nacar Lisesi birinci sınıf öğrencisi Dolan, hafta içi okul nedeniyle ilçede bulunan pansiyonda kalırken, hafta sonları ise köydeki aile evinde kalıyordu. Dolan, 20 Mart Cuma günü pansiyonda tüm eşyalarını toplayarak Çartak köyünde bulunan evine geldi. Arkadaşlarına ise "Ben bir daha okula gelmeyeceğim hakkınızı helal edin" dediği iddia edildi

Ardından eve gelen Dolan, iki gün burada kaldı. Pazar günü 15.30 sularında ise duş alacağını söylen Dolan'ın başka bir odayı gidip babasının pompalı silahını sandıktan çıkarıp, şakağına dayayarak "intihar" ettiği iddia edildi. Olay sırasında Dolan'ın babası Yunus Dolan'ın evde olmadığı belirtilirken, diğer aile bireylerinin ise başka bir odada olduğu ve silah sesini dahi duymadıkları öne sürüldü. Ardından kardeşi odaya giderek Dolan'ı kafasından vurulmuş halde gördü ve ardından jandarmaya haber verildi. Bunun üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ve savcılık işlemlerinin ardından Dolan'ın cenazesi Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezi'ne kaldırıldı. Burada otopsisi yapılamayan Dolan'ın cenazesi otopsisi yapılmak üzere Erzurum'a gönderildi. Buradaki işlemlerin ardından Dolan'ın cenazesi köyünde ailesi tarafından toprağa verildi.

Olayla ilgili konuşan baba Yunus Dolan, kızının hiçbir sorunun olmadığını, kendisi ile bir şey paylaşmadığını dile getirdi. Kızının intihar ettiğine inanmadığını ifade eden baba Dolan, kızının silahla oynarken "kaza" ile kendini vurduğunu, bunu ise "kader" olduğunu söyledi.

Aynı köyde daha önce de 3 kadının "intihar" ettiği belirtildi. (DİHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.