Koyun koyuna yolculuk ederken polise yakalandılar

Koyun koyuna yolculuk ederken polise yakalandılar
Şanlıurfa'da polisten kaçan bir otomobilin içerisinden 4 kişi ve 9 koyun çıktı. Polisin de şaşırdığı olayda ele geçirilen biri telef olmuş 9 hayvanın Mardin'den çalındığı belirlendi.

 

  Edinilen bilgiye göre, Viranşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri sabaha karşı, Demirci yolu üzerinde 47 PU 942 plakalı aracı şüphe üzerine durdurmak istedi. Polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan araç ile polis ekipleri arasında yaklaşık 10 kilometre mesafede takip ve kovalamaca başladı. Bir süre sonra şahıslar, aracı yol kenarında bırakıp, yaya olarak kaçmaya çalıştı. Şahısların peşindeki polis ekipleri, aracı görünce şok oldu. Bagajı bile hayvan dolu aracın içerisinden biri telef olmuş, 9 koyun ele geçiren ekipler, araçta yaptıkları aramada ise 1 pompalı tüfek ile 4 gram uyuşturucu maddesi ele geçirdi. Kaçmaya çalışan Y.K., M.Y., H.K. ve M.G. de kısa sürede yakalandı. Şahıslar sorgularının ardından adli makamlara sevk edildi.

  Öte yandan, koyunların Mardin'in Yeşilli ilçesinden çalındığı belirlenirken, hayvanlar sahiplerine teslim edildi. Araç ise yedi emin olarak, emniyet otoparkına çekildi.(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.