Krizin Aşılmasında “DTSO” Faktörü

Krizin Aşılmasında  “DTSO”  Faktörü
Amedspor, Diyarbakır Ticaret Ve Sanayi Odası’nın öncülük ettiği maddi destekle TFF’ye olan borcu ödeyerek transferin son saatlerinde yeni transferlerin lisanslarını çıkararak çok daha büyük bir kaosun eşiğinden döndü.

Geçen sezon kiralık oynayan Muhammed Yılmaz ise son dakika transferi olarak takıma döndü.

Unutulmaz Bir Son Gece Heyecanı

Amedspor, tarihinin en hareketli ve zor gecelerinden birini yaşadı. Önceki gece saat 24.00’da sona eren birinci transfer döneminin son dakikalarında transfer tahtasını açarak yeni transferlere lisans çıkarabildi. Transferin sona ermesine iki gün kala futbolcular idmana çıkmamış,kulüp açıklama yaparak TFF’ye olan borcun ödenmemesi halinde yeni transferlere lisans çıkarılamayacağını ifade ederek destek istemişti. Transferin son gününde de sosyal medyadan acil çağrılar yapılarak destek talep edildi.

DTSO Başkanı Kaya Öncülük Etti

İmdada,geçen sezonun son haftalarında takıma prim ve ödeme yaparak takımın ligde kalmasında pay sahibi olan Diyarbakır Ticaret Ve Sanayi Odası yetişti. DTSO Başkanı Mehmet Kaya’nın öncülüğünde STK’lardan toplanan paralarla transfere engel olan 700 bin TL ödenerek lisanslar çıkarıldı.

Amedspor,gece saatlerinde son dakika transferi de gerçekleştirdi. Geçen sezonun ikinci yarısında Keçiörengücü’nden kiralanan forvet Muhammet Yılmaz,bu kez bonservisi ile transfer edilerek kadroya monte edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.