Kulp’ta TEOG'da dereceye giren öğrencilere yemek verildi

Kulp’ta TEOG'da dereceye giren öğrencilere yemek verildi
Diyarbakır’ın Kulp İlçe Kaymakamı Fatih Dülgeroğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaya, ilçede TEOG sınavında dereceye giren öğrencilere yemek verdi.

 

 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesinde verilen yemeğe, İlçe Kaymakamı Fatih Dülgeroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaya, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Programda konuşan ve ilçede eğitimin geliştirilmesi noktasında ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Kaymakam Fatih Dülgeroğlu, “TEOG sınavında, Kulp ilçemizde dereceye giren öğrencilerimizin bu başarıları bizi gururlandırmıştır. İnşallah öğrencilerimiz daha iyi yerlere gelip daha güzel başarılar elde edeceklerdir. Öğrencilerimizi tebrik ediyor başarıların devamını diliyorum” dedi.

  İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Kaya ise öğrencileri ve öğretmenleri tebrik etti. Kaya, “Siz değerli öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle yemekte bir araya gelelim istedik. İnşallah daha güzel başarılarda yine birlikte olacağız. Öğrencilerimizin bu başarısında emekleri bulunan bütün eğitim camiasına şükranlarımızı sunuyorum. Bu sene başarı oranımız geçen yıla nazaran kat kat artı. Bu anlamda öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Onlar bütün bu zorlukların üstesinde gelerek beli bir başarı çıtasını yakalamışlardır. Tabi ki bu daha bir başlangıçtır, önlerinde ortaöğretim gibi çok zorlu bir maraton vardır. Bu maratonda da başarılı olacaklarına inanıyorum. Onlara tavsiyen hiçbir zaman az başarı ile yetinmesinler ve daha ileriye gitmek için çaba zarf etsinler” diye konuştu.

  Yemeğin ardından dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi. (İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.