Kupa Biletleri Ne Zaman?

Kupa Biletleri Ne Zaman?
9 Mayıs’ta yeni Diyarbakır stadında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finali biletlerinin ne zaman satışa sunulacağı ve fiyatların ne kadar olacağı belli değil.

 TFF, gelecek hafta oynanacak yarı final rövanş maçlarının sonuçlarına göre hareket edecek.

Statta çalışmalar son sürat

33 bin seyirci kapasiteli yeni Diyarbakır stadı, tarihindeki ilk resmi maça 9 Mayıs’taki Ziraat Türkiye Kupası finali ile ev sahipliği yapacak. Tarihi karşılaşma öncesinde statta çalışmalar son sürat devam ediyor. Ekipler, stadı dev finale yetiştirmek için yoğun çaba gösteriyor. Stadın son halinin resimleri, çalışmaların çok iyi gittiğini gösteriyor. Stadın,Nisan ayı sonunda yüklenici firma tarafından Spor Bakanlığı’na devredilmesi bekleniyor. Maçla ilgili organizasyonda tüm yetki ve sorumluluk TFF’ye ait.

TFF,rövanş maçlarını bekliyor

Final maçının bilet fiyatları ve biletlerinin ne zaman satışa sunulacağı belli değil. Lig maçlarındaki Passolig uygulamasını ilk kez 9 Mayıs’taki Diyarbakır finali ile kupaya taşıma kararı alan TFF’nin bilet fiyatlarını belirlemek ve satış tarihini açıklamak için yarı final rövanş maçlarını beklediği bildirildi. Yarı final maçlarında Galatasaray-T.M Akhisarspor maçı 18 Nisan Çarşamba günü (saat 20.30) Türk Telekom Stadı’nda, Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşması da 19 Nisan Perşembe günü (saat 20.30) Ülker Stadı’nda oynanacak. İlk maçlarda Galatasaray,Akhisar’ı deplasmanda 2-1 yenerken,Beşiktaş-Fenerbahçe mücadelesi 2-2 sona ermişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.