Kupada Gelen Moral

Kupada Gelen Moral
Diyarbekirspor, ligdeki ilk hafta yenilgisini kupada tur atlayarak unutturdu. Hedef, hafta sonunda ilk lig galibiyetine imza atmak.

 

 

Gelecek İçin Umut Verdi

Kendi sahasında Tarsus İdman Yurdu’na 2-1 yenilerek lige kötü başlayan Diyarbekirspor, yaşadığı moral bozukluğunu kupada tur atlayarak aştı. Batman Petrolspor’u deplasmanda Mehmet Özdıraz (2(,Cenk ve Adem’in golleriyle 4-0 gibi farklı sonuçla yenerek adını ikinci tura yazdıran Diyarbekirspor,sıcak havaya rağmen oynadığı iyi futbolla da hem moral depoladı hem de umut verdi.

Cumartesi günü ligde Bayrampaşa’ya  konuk olacak Yeşil-Kırmızılı takım,bugün yapacağı idmandan sonra çalışmalarını tamamlayarak İstanbul’a gidecek.

 

Batman’da Dostluk Rüzgarı

Centilmence başlayan ve aynı görüntülerle sona eren maçta Batman’lı sporseverler maç öncesinde alkışladıkları,maç içinde de lehine anlamlı tezahüratlar yaptıkları Diyarbekirspor’u maçın sonunda alkışlarla uğurladı. Batman Petrolspor yönetimi, maçın ardında Yeşil-Kırmızılı kafileye dostluk yemeği verdi. Diyarbekirspor yönetimi,gösterilen misafirperverlik ve dostane davranışlardan dolayı Batman halkına ve kulüp yönetimine teşekkür etti.

 

Haber :Saffet Azbay

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.