Kürkçü anjiyo oldu

Kürkçü anjiyo oldu
Mersin Bağımsız Milletvekili Ertuğrul Kürkçü'nün kalp krizi geçirmesi sonrası tedavi altına alındığı hastanenin Başhekimi Ali Teyfik Küçükbaş, durumunun iyi olduğunu belirttiği Kürkçü'nün iki gün müşahade altında tutulacağını söyledi.

HDP Kongresi'nde yaptığı konuşma sonrası rahatsızlanan Mersin Bağımsız Milletvekili Ertuğrul Kürkçü'nün tedavi altına alındığı Özel Ankara Güven Hastanesi'nde kalp krizi geçirdiği saptanması üzerine anjiyo yapıldı.

Hastanedeki tedavisi devam ettiği esnada BDP Eş Genel Başkanı Gültan Kışanak ve BDP'li milletvekilleri Pervin Buldan, Ayla Akat Ata, Sırrı Sakık ve Bağımsız Milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder ile Levent Tüzel, hastaneye gelerek Kürkçü'nün durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı. Kürkçü'ye daha önce stent takıldığını ve yeniden anjiyo yapılacağı bilgisini Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'in doktorlarla yaptığı görüşme sonrası basın mensuplarıyla paylaşmasından kısa bir süre sonra, Kürkçü'nün doktoru olan Başhekim Teyfik Ali Küçükbaş, milletvekilleri ile birlikte basın mensuplarının karşısına çıkarak Kürkçü'nün sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Saat 14.00 sıralarında göğüs ağrısı şikayetiyle hastane gelen Kürkçü'ye tetkikler sonucunda "Stent tıkanıklığı" teşhisi konulduğunu ifade eden Başhekim Küçükbaş, Kürkçü'nün kalbine tıkanan stent yerine yeni bir stent takıldığını söyledi. Yapılan bu operasyon sonucunda şu an itibariyle Kürkçü'nün durumunun iyi olduğunu belirten Başhekim, yine Kürkçü'nün 2 gün müşahade altında tutulacağını ifade etti. Başhekim, 2 günün ardından herhangi bir risk görülmemesi halinde Kürkçü'nün hastaneden taburcu edileceği belirtti. 

BDP'li Gültan Kışanak ise, gösterdikleri ilgi nedeniyle doktorlara teşekkür ettiklerini ifade ederk, Kürkçü'ye geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Kışanak, Kürkçü için, "mücadele arkadaşımızın bir an önce aramıza dönmesini istiyoruz" dedi. DİHA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.