KYK tanıtım masaları ile öğrencilerin yanında

KYK tanıtım masaları ile öğrencilerin yanında
Kredi ve Yurtlar Kurumu Diyarbakır İl Müdürlüğü tarafından Dicle Üniversitesinde öğrencileri karşılamak ve yurtlar ile kredi ve burslar hakkında bilgi vermek üzere KYK tanıtım masası kuruldu.

 

 

Dicle Üniversitesine kayıtların yapılacağı 3-7 Eylül 2018 tarihlerinde tanıtım masalarında öğrencilere yardımcı olunacak.

KYK Tanıtım masasını ziyaret eden Kredi ve Yurtlar Kurumu Diyarbakır İl Müdürü Metin YILMAZ üniversiteye kayıt yapan ve yurt müracaatını yapan öğrencilere ve velilerine Diyarbakır’daki yurtların beş yıldızlı otel konforunda hizmet verdiğini  dile getirerek Diyarbakır’da  kız ve erkek öğrenciler için yurt problemi yaşanmayacağını, geçen sene olduğu gibi bu senede müracaat eden tüm öğrencilerimizin yurtlara yerleştirileceğini öngördüğünü söyleyerek öğrencilere başarılar diledi.

Kredi ve Yurtlar Kurumu yurt müracaatları e- Devlet üzerinden  3-10 Eylül 2018 tarihleri (10 Eylül 2018 saat 23.59’a kadar) arasında yapılabilecektir. Yurtlara yerleştirme  sonuçları Kurumun resmi internet adresinden (yurtkur.gsb.gov.tr) açıklanacaktır.

Yurt müracaatında problem yaşayan öğrenciler İl Müdürlüklerine müracaat edebilecekleri gibi 4441961 nolu telefon ile  KYK Kurumsal İletişim Merkezinden de 7/24 bilgi alabilecekler, Kurumun resmi twitter hesabı   KYK _ DESTEK üzerinden kuruma ulaşabileceklerdir. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.