Lice'de 67 kilo toz esrar ele geçirildi

Lice'de 67 kilo toz esrar ele geçirildi
Diyarbakır'ın Lice İlçesi'ne bağlı Birlik Mahallesi'nde, jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda, 67 kilo toz esrar, bir terazi ele geçirildi. Uyuşturucu maddeyle ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Sait BAYRAM

TİGRİS HABER - Diyarbakır Valiliği tarafından İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerin Lice İlçesi'nde düzenlediği uyuşturucu operasyonuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, "Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca; bölücü terör örgütü ile yasadışı uyuşturucu üretimi ve ticareti yapanlar arasında var olan bağı somut deliller ile ortaya koymak, operasyon bölgesi içerisinde saklanan uyuşturucu maddeleri ve bunları gizleyenleri bularak adalete teslim etmek maksadıyla; Lice ilçesi Birlik mahallesinde ikamet eden ve çeşitli suçlardan aranan G.M. isimli şahsın yakalanmasına yönelik icra edilen operasyon başarıyla tamamlanmıştır.

diyarbakir-uyusturucu.jpg

İcra edilen operasyon neticesinde; (67) kilogram toz esrar maddesi ve (1) adet terazi ele geçirilmiştir. Yakalanan G.M. isimli şüpheli adli işlemleri tamamlanmak üzere Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiştir. Bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması maksadıyla operasyonlara artan bir azim ve kararlılıkla devam edilecektir" denildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.