Maçın Hazırlıklarına Başlandı

Maçın Hazırlıklarına Başlandı
Lige Samsun mağlubiyetiyle başlayan Amedspor, Cumartesi günü kendi sahasında yapacağı Keçiörengücü maçını kazanarak yeni sezonun ilk galibiyetine imza atmak istiyor. Maç için sosyal medyadan taraftarlara destek çağrısı yapılıyor.

Ligin şampiyonluk adaylarından Samsunspor’a deplasmanda 1-0 yenilerek yeni sezonun ilk haftasını puansız kapatan Amedspor’da gözler Cumartesi günü Seyrantepe Stadı’nda saat 15.30’da başlayacak Keçiörengücü karşılaşmasına çevrildi. İlk hafta kendi sahasında Sakaryaspor’la 1-1 berabere kalan Keçiörengücü maçına mutlak 3 puan hedefiyle hazırlanacak olan Amedspor, startı dün verdi. Teknik sorumlu Sertaç Küçükbayrak, Samsun’daki iyi mücadeleden futbolcuları kutlayarak Cumartesi gününe odaklanmalarını istedi.

Taraftar Desteğine İhtiyaç Var

Amedspor, ligdeki ilk 3 puanını almak için taraftar desteğine ihtiyaç duyuyor. Sosyal medyadan yapılan çağrılarda taraftarlardan Cumartesi günü tribünleri doldurarak takıma moral ve destek vermeleri isteniyor.

Bu arada lisans krizini DTSO’nun desteğiyle aşan yönetimin, futbolcu ödemeleri için de hafta arasında ödeme sözü verdiği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.