Mahsun Kırmızıgül'den Sur isyanı: Bu kadar merhametsiz nasıl oldunuz?

Mahsun Kırmızıgül'den Sur isyanı: Bu kadar merhametsiz nasıl oldunuz?
Doğduğu ilçe Sur'un 'yerle bir olduğunu' belirten Mahzun Kırmızıgül, "Lütfen ama lütfen! Akan kardeş kanını durdurmak için barışın yanında yer alıp, tepkinizi barışçıl bir şekilde taraf olmadan ortaya koyun"dedi

 

 

Şarkıcı ve yönetmen Mahzun Kırmızıgül, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na "Bu kadar zalim, merhametsiz nasıl oldunuz ey Başbakan?" diye seslendi.  Kendisinin doğduğu ilçe olan Sur'un "yerle bir olduğunu" belirten Kırmızıgül, "Oysa, bugün kaçmaya çalıştığımız her gerçek Irak'ta ve Suriye'de olduğu gibi, bir gün gelip yumruk olup suratımıza çarpabilir" dedi.

Mahsun Kırmızıgül, Twitter hesabından şunları yazdı:

"Yaralı olan çocukları ve yaşlı insanları ölüme terk etmek hangi dinde yazar. Bu kadar zalim, bu kadar merhametsiz nasıl oldunuz ey Başbakan?

Şu an yarılı olan çocukların günahı ne? Yazık değil mi? Günah değil mi? Merhamet ve vicdanlarınıza ne oldu?

Tarihinde de onlarca katliam olan bu sancılı coğrafyada, savaş tüm acısı ile insanlığın yüzüne karalar çalıyor. Yine kan, yine gözyaşı var.

Merhamet ve vicdan sahibi insanların ve gerçekten Allah korkusunu içinde taşıyanların kardeş savaşına kayıtsız kalmaması gerekiyor. Terör, savaş, ölüm, barbarlık, zorbalık adı ne olursa olsun, kimden gelirse gelsin bin kez lanet olsun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.