Mardin Barosunun yeni başkanı belli oldu!

Mardin Barosunun yeni başkanı belli oldu!
Mardin Barosu'nun Olağan Genel Kurulu’nda gerçekleştirilen başkanlık seçimlerinde eski başkana büyük fark atan İsmail Elik, yeni başkan oldu.

Mardin Barosu'nun 2 gün süren Olağan Genel Kurulu dün gece saatlerinde son buldu. Eski Baro Başkanı Çelebi Araz, İsmail Elik, Medeni Ayhan, Mehmet Muhlis Alkan ve Veysel Vesek başkanlık için yarıştığı kurulun ilk gününde adaylar vaatlerini anlattı. Adaylardan Veysel Vesek, bir diğer aday İsmail Elik için seçimden fiili olarak geri çekildi. Mardin Barosu’na kayıtlı 385 avukatın oy kullandığı seçimde İsmail Elik 212 oy alırken, en yakın rakibi olan eski Baro Başkanı Çelebi Araz ise 114 oyda kaldı.

mardin-001.jpg

 Böylelikle Baro'nun yönetim kurulu da tamamen değişti. Eski Baro Başkanı Çelebi Araz’ın listesinden sadece bir adayın oylama sonucunda girdiği yönetim kuruluna bir isim de bağımsız olarak girdi. 10 asil ve iki yedek üyeden oluşan yönetim kuruluna seçilen isimler ise şöyle: “Emine Erboğa, Zeyneddin Vural, Arife Acar, Hakan Geleri, Mehmet Alpaslan, Eren Yıldız, Sezgin Dinç, Mesut Aydoğan, Necat Çıray, Doğan Kaya ile yedek üyeler Emrah Akbulut ve Esra Akdağ.” (Kaynak: MA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum