Mardin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına Alınan 13 Araç İçin Rrogram Düzenledi

Mardin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına Alınan 13 Araç İçin Rrogram Düzenledi
Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Vali Mustafa Yaman, "Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve hükümetimizin verdiği desteklerle Mardin için çalışıyoruz. Bütün düşüncemiz Mardinli hemşehrilerimizin yüzünü güldürmek." dedi.

Bugün de İtfaiye Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet verecek araçlar için bir araya geldiklerini dile getiren Yaman, "Kıştan çıktık ve artık çalışma dönemi başladı. Yatırımlarımız hızla merkez ve ilçelerimizde başladı. Arkadaşlarımız kış mevsiminde yapılacak çalışmaların projelerini hazırladı. Şimdi uygulama zamanı." diye konuştu.

Yaman, yapılan görevlendirmenin ardından personel eksikliğini giderme, daha nitelikli personelle hizmet için eğitim verilmesi, yeni araçların alınması ve yeni hizmet binalarının ortaya çıkarılması için çalışma yürüttüklerini aktardı.

Yeni itfaiye araçları ile bu birimdeki araç sayısının 40'a ulaştığını anlatan Yaman, itfaiye ekiplerinin sadece yangınla mücadele etmediğini, kaza ve diğer çalışmalarda da vatandaşlara hizmet verdiğini vurguladı.

Yaman, İtfaiye Daire Başkanlığı için yapımı süren hizmet binasının da bu yıl tamamlanacağını bildirdi.

Vatandaşın yüzünü güldürmek için çalıştıklarına işaret eden Yaman, "Sizin için çalışıyoruz, sizin için çalışacağız" diye başladıkları çalışmaları sürdürdüklerini belirtti.

Yaman, şöyle konuştu:

"Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve hükümetimizin verdiği desteklerle Mardin için çalışıyoruz. Bütün düşüncemiz Mardinli hemşehrilerimizin yüzünü güldürmek. Hayata geçirdiğimiz projeler görülmeye başlandı. Hep vatandaşın yanındayız. Vatandaşın yüzü gülerse şehir de güler."

İtfaiye Daire Başkanı Hadi Çomaktekin de yeni alınan araçların hayırlı olmasını diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.