Mardin'de terör operasyonunda yakalanan 32 kişi adliyeye sevk edildi

Mardin'de terör operasyonunda yakalanan 32 kişi adliyeye sevk edildi
Mardin'de terör operasyonunda yakalanan 32 kişi adliyeye sevk edildi

 

Mardin’de kayyumlara ve siyasi parti yöneticilerine eylem hazırlığında olduğu iddia edilen kişilere yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 32 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Mardin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, 19 Kasım’da, kent merkezi ile Artuklu, Dargeçit, Mazıdağı, Midyat, Nusaybin, Ömerli ve Savur ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenlenmişti. Operasyonda, belediye başkanlıklarına atanan kayyumlara, adli ve idari erkana, güvenlik güçlerine, siyasi parti yöneticileri ve üyeleri ile tüm kamu kurum kuruluşlarına yönelik eylem hazırlığında olduğu ve YPS yapılanması içerisinde milis ve işbirlikçi olarak faaliyet yürüttüğü değerlendirilen 32 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifade işlemleri tamamlanan şüpheliler, A.V., H.Ö., S .K. S., Ş. G., R. S., İ.Ö., M.D., M. V., M. E. G., A.Ş., S.T., F. Y., İ.D., D.A., N.A., S.G., M.Y., H.B., M.E.A., M.D., B.A., S.T., B.T., M.S.A., F.T., H.Ç., H.S., A.D., A.D., İ.D., A.A. ve H.E. adliyeye sevk edildi.(İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.