Mardinlilerin kalbi 28 aralıkta izmir’de atacak

Mardinlilerin kalbi 28 aralıkta izmir’de atacak
MARVAK Başkanı Rasim Kahraman’ın ev sahipliğinde düzenlenen tanıtım kahvaltısına Karabağlar Kaymakamı Mehmet Salih Tunç,gözlemlediği birlik ve beranerlikten çok etkilendiğini söyledi.

İZMİR - Mardinliler Vakfı (MARVAK), 28 Aralıkta İzmir’de gerçekleştireceği Mardin Gecesi ile ilgili tanıtım kahvaltısı düzenledi.
MARVAK Başkanı Rasim Kahraman’ın ev sahipliğinde düzenlenen tanıtım kahvaltısına Karabağlar Kaymakamı Mehmet Salih Tunç, Çeşme Devlet Hastane’si Başhekimi Mahfuz Aydoğan ve İzmir’in tanınmış iş adamlarından Ak Parti Konak Belediye Meclis Üyesi aday adayı Gani Güleç katıldı. Özellikle öğrencilere burs vermek için çaba sarf ettiklerini ifade eden Başkan Kahraman, şöyle konuştu: “Çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan bir tanesi Bitlisli Necip Nasır olmak üzere Mardinli 9 sponsorumuz var. Şu an 31 öğrenciye burs veriyoruz. Hedefimiz inşallah seneye bu rakamı 100 kişiye çıkarmaktır. Hafta sonları çalışarak okul giderlerine katkıda bulunmak isteyen bir çok öğrenci olduğunu biliyoruz. Bu konuda bizlere büyük görev düşüyor.” 
Karabağlar Kaymakamı Mehmet Salih Tunç ise, “Bu birlik ve beraberlik içerisindeki çalışmalardan mutluluk duyduğunu, 28 Aralık’ta düzenlenecek Mardinliler Gecesini herkesin sahiplenmesi gerektiğini” söyledi.
Ak Parti Konak Belediye Meclis Üyesi aday adayı Gani Güleç de kahvaltı sonrası yapılan sohbette, birlik ve beraberlik mesajı vererek tüm iş adamlarını yardım ve destek olmaya davet etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.