Memiş: İş-Kur İl Müdüründen Kaos Hareketler!

Memiş: İş-Kur İl Müdüründen Kaos Hareketler!
Eğitim-Bir-Sen Diyarbakır İl Başkanı Yunus Memiş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla Diyarbakır İŞKUR İl Müdürüne yüklendi.

İŞKUR’un işten çıkardığı işçilere yönelik olarak sosyal medya hesabında bir paylaşımında bulunan Memiş, “Sur'un tüm TYP elemanlarının işine dün itibari ile son verdi. Üstelik 2019'un sonuna kadar da ilçeye TYP elamanı vermeme cezası vermiş. İlçede infial yaşanıyor. Okullar personelsiz kaldı. İşler yerde kaldı. Aynı sorun Kayapınar İlçesinde de geçerli. Aklımıza şu soru geliyor acaba İŞKUR İl Müdürü Zat, okulların pislik yuvasına dönmesini isteyip, vatandaşı AK Partiye karşı kışkırtma girişimi peşinde mi?” diye sordu.

Eğitim-Bir-Sen Diyarbakır İl Başkanı Yunus Memiş, İŞKUR’un işten çıkardığı işçilere yönelik olarak sosyal medya hesabında bir paylaşımında bulundu.

Memiş, İŞKUR Diyarbakır İl Müdürü İŞKUR İl Müdürü İsmail Koç’a yönelik “Zat” ifadesini kullanırken, “Aklımıza şu soru geliyor acaba İŞKUR İl Müdürü Zat, okulların pislik yuvasına dönmesini isteyip, vatandaşı AK Partiye karşı kışkırtma girişimi peşinde mi?” diye sordu.

Eğitim-Bir-Sen Diyarbakır İl Başkanı Yunus Memiş’in konuyla ilgili sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlar şöyle;

“ İş-Kur abuk sabuk işler yapmaya başladı ve üç yıl öncesine ait bir soruşturmaya istinaden (Sur’da terör olaylarının yaşandığı dönem) ve ayrıca soruşturma ile ilgili olarak ilgililer uyarılmadan, ilgililerin bilgisine başvurulmadan böyle bir işlem gerçekleştiriliyor ve üç yıl sonra bildiriliyor, tam da seçim yılına denk getiriliyor. Sur'un tüm TYP elemanlarının işine dün itibari ile son verdi. Üstelik 2019'un sonuna kadar da ilçeye TYP elamanı vermeme cezası vermiş. İlçede infial yaşanıyor. Okullar personelsiz kaldı. İşler yerde kaldı. Aynı sorun Kayapınar İlçesinde de geçerli. Aklımıza şu soru geliyor acaba İŞKUR İl Müdürü Zat, okulların pislik yuvasına dönmesini isteyip, vatandaşı AK Partiye karşı kışkırtma girişimi peşinde mi? Okullarımız ve dolayısıyla öğrencilerimiz neden cezalandırılıyor? Cevap bekliyoruz.”

HABER MERKEZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.