Mercedes Benz X-Class görücüye çıktı!

Mercedes Benz X-Class görücüye çıktı!
Mercedes’in büyük bir adım atarak pick-up sınıfına giriş yaptığı modeli X- Class Diyarbakır Gelecek Otomotiv’de gerçekleşen programda görücüye çıktı.

Gelecek Otomotiv Mercedes Benz Diyarbakır Bayisi, yeni X-Class'ı, lansman ve test sürüşü ile araba tutkunlarının beğenisine sundu.

Gelecek Otomotiv Genel Müdürü Aziz Batgi ve Hafif Ticari Araçlar satış müdürü Murat Taylan etkinliğe davet edilen müşterilerle yakından ilgilendi. Batgi; 2017 Aralık ayından itibaren Türkiye pazarında satışa sunulan pick-up dünyasının "yıldızı" Mercedes-Benz X-Class'ın çıtayı yükselttiğini ve pick-up pazarına güçlü bir giriş yaptığını belirtti.

“Dinamik bir görünüm ve heyecan uyandıran tasarım”

 Mercedes Benz X-Class yeni aracında müşterilerine tasarım, konfor, sürüş dinamizmi ve güvenlik özelliklerini bir arada sunduğunu söyleyen Batki, aracın güçlü karakteri dinamik görünümü ve heyecan uyandıran tasarımı ile dayanıklılık ve tarz arasında ideal bir denge kurduğunu dile getirdi.

“Pick-up dünyasının yıldızı olmaya aday”

Mercedes-Benz Diyarbakır Bayi Hafif Ticari Araçlar satış müdürü Murat Taylan ise; müşterilerine dört ve altı silindirli motor seçenekleri sunan Mercedes-Benz X-Class, X 220 d (163 BG/120kW) ve X 250 d (190 BG/kW| olmak üzere iki farklı motor alternatifi ile pick-up dünyasının yıldızı olmaya aday olduğunu belirterek, aracın 2018 yılının üçüncü çeyreğinde ürün gamına V6 dizel (258 BG/190 kW) motor seçeneğini de ekleneceğini söyledi.

Ayrıca, Mercedes-Benz X-Class, zengin konfor ve güvenlik donanımlarıyla dikkatleri üzerine çektiğini, kaza anında çarpışmanın etkisini azaltan ön ve arka burulma noktalarıyla aracın sağlam gövdesi yüksek güvenlik seviyesi için temel oluştururken, yedi adet hava yastığı ve iki adet çocuk koltuğu bağlantı noktası da pasif güvenliği desteklediğini belirterek, aktif güvenlik'te ise "Aktif Fren Asistanı" ve "Şerit Takip Asistanı" gibi elektronik sistemlerle sağlandığını, "Elektronik Stabil ite Programı", "Hız Sabİtleme Sistemi" ve altı adet LED kümesi ile sınıfının en yüksek aydınlatma seviyesini sunan "LED farlar" standart olarak sunulurken, isteğe bağlı olarak "360 derece geri görüş kamerası" da sipariş edilebileceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.