Mert Somay Bu Hafta Yok

Mert Somay Bu Hafta Yok
Adalesinde sakatlık bulunan Diyarbekirspor’un forveti Mert Somay,Ayvalıkgücü maçında forma giyemeyecek.

HAZIRLIKLAR SON SÜRAT

Diyarbekirspor, Pazar günü oynayacağı Ayvalıkgücü Belediyespor maçı hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor. Seyrantepe tesislerinde yapılan idman yaklaşık 1.5 saat sürerken,düz koşu ve kültür fizik çalışmalarıyla başlayan idman çift kale maçla devam etti. Takımı iki gruba ayıran teknik heyet, taktik çalışması yaparak Ayvalıkgücü Belediyespor maçının provasını gerçekleştirdi. Antrenörler Engin Selvi ve Şener Dayı’nın yönettiği çift kale maçı kenarda izleyen teknik direktör Namık Altunsoy,çalışmayı zaman zaman durdurarak futbolculara uyarılarda bulundu.

 

KIRAN KIRANA İDMAN

Futbolcuların hırslı ve istekli olduğu çift kale maç kıran kırana geçti. Adalesindeki sakatlık nedeniyle Ayvalıkgücü maçında forma giyemeyecek olan Mert Somay ile diş tedavisi gören Tunç Behram çalışmaya katılmadı. Tunç’un Ayvalıkgücü maçında forma giyebileceği açıklandı. Topuğundan sakatlanan Barış Ataş idmanı tamamlayamadı. Barış’ın sakatlığının bu hafta sonu oynamasına engel olmadığı ve takımdaki yerini alacağı kaydedildi.

İdman sırasında ayrıca kaleci antrenörü Fatih Rüştü Dönmez ise kalecilere özel çalışma yaptırdı. İdmana alt yapıdan 4 genç futbolcu da katıldı.

 

Haber :Ali Vuranel

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.