“MESAJI ALDIK,DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

“MESAJI ALDIK,DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”
24 Haziran’da gerçekleşen Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri’nin ardında bölgede siyasi partilerde de analizler ve değerlendirmeler yapılmaya başlandı.

AK Parti  Kayapınar İlçe Başkanı Servet Can, genel olarak oylarını artırarak başarılı olduklarını ancak kendi eksiklerini de dikkate aldıklarını söyledi. Can,”Sayın cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi seçmenin mesajını aldık.Bundan sonra daha çok sahada olarak çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Partilerde Değerlendirmeler Yapılıyor

24 Haziran’da gerçekleşen Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri’nin  ardında  Diyarbakır ve bölgede siyasi partilerde de analizler ve değerlendirmeler yapılıyor. Siyasi parti temsilciler, hataları ve eksikleri tartışıyor. Diyarbakır’da AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan genel olarak oylarını artırdı ancak ortaya çıkan rakamlar tatmin edici bulunmadı. Özeleştiri yapan Kayapınar İlçe Başkanı Servet Can, genel olarak oylarını artırarak başarılı olduklarını ancak kendi eksiklerini de dikkate aldıklarını söyledi. Can,”Oy oranlarımızda genel bir artış oldu. Sayın cumhurbaşkanımız da partimiz de 1 Kasım 2015 seçimlerine göre oylarını artırdı ancak biz bunu yeterli görmüyoruz” dedi.

“Gerekli Mesajı Aldık”

9 ay sonra yapılacak yerel seçimlere odaklanacaklarını belirten Can,”Gönül isterdi daha fazla oy alalım. Açıkçası daha fazla oy bekliyorduk,bunun için çok çalıştık ama demek ki başarılı olamamışız. Bir yerlerde hatalar ,eksikler yapmışız. Şimdi bunlar neler,nerelerde eksikler oldu bunun üzerinde duruyoruz. Sayın cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi seçmenin mesajını aldık.Bundan sonra daha çok sahada olarak çalışmaya devam edeceğiz. Milletimizin verdiği mesajlar doğrultusunda tespitler yaparak yerel seçimlere hazırlanacağız. 24 Haziran seçimlerinde partimize ve cumhurbaşkanımıza oy veren tüm seçmenlerimize,gece gündüz çalışan parti mensubu ve teşkilat çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.