Milli antrenör iş başında

Milli antrenör iş başında
Diyarbakırspor A.Ş’de Öner Piroğlu’ndanb boşalan kaleci antrenörlüğü görevine milli takımın eski antrenörlerinden Nihat Yüksel getirildi. Yozgat galibiyeti primleri ödendi.

Saffet AZBAY

ÖNEMLİ KARİYERİ VAR

1967 Zonguldak doğumlu olan Nihat Yüksel, futbolculuğu döneminde Orduspor ve Bursaspor gibi takımların kalesini koruduktan sonra antrenörlük kariyerinde de milli takımlar başta olmak üzere bir çok Süper Lig ekibinde görev yaptı. Önemli bir kariyere sahip olan Yüksel, Orduspor’da forma giydiği dönemde hocalığını yapan Hıdır Akbaş’ın teklifi üzerine Diyarbakırspor A.Ş’de çalışmayı kabul etti.

Bugün Diyarbakır’a gelen Yüksel, Yeşil-Kırmızılı takımda görev yapmaya başladı.

 

AKBAŞ’TAN UYARILAR

  Pazar günü kendi sahasında Ankara Şekerspor’la karşılaşacak olan Diyarbakırspor A.Ş,hazırlıklarını bugün yaptığı çift kale maçla sürdürdü. Atatürk Stadı’ndaki taktik ağırlıklı idmanda futbolcuların hırslı ve istekli olduğu gözlenirken,idmandan önce futbolcularla kısa toplantı yaparak maçın önemini anlatan teknik direktör Hıdır Akbaş, yaklaşık 1.5 saat süren çift kale maç sırasında da oyunu zaman zaman durdurarak futbolcularına uyarılarda bulundu. Futbolcuları iki gruba ayırarak Pazar günkü maçın taktiğini deneyen  Akbaş, futbolculardan maç içinde skor ne olursa olsun oyun disiplininden kopmamalarını ve kazandıkları topları pas organizasyonu yaparak iyi değerlendirmelerini istedi.

UĞUR CEZALI,SERDAR ŞÜPHELİ

Bugün yapacağı idmanla hazırlıklarını tamamlayacak olan Yeşil-Kırmızılı takım, yarın ki   ter idmanından sonra maç saatini beklemeye başlayacak. Yozgat maçında 4.sarı kartını gören Uğur cezalı duruma düştüğü için Şekerspor maçında yok. Sakatlığı devam eden Serdar Karaduman’ın durumu ise maç gününe kadar belli olacak.

YOZGAT PRİMLERİ ÖDENDİ

  Yozgatspor galibiyeti primleri ve yeni transferlerin transfer taksitleri ödendi. Kalan diğer ödemelerin ise Cuma günü yapılacağı kaydedildi. Başkanvekili Mehmethan Akan,Başkan Feyzi İlhanlı ve kulübe yeni sponsor olan Düzgün ailesi dışında kimseden yardım alamamalarına rağmen bugüne kadar gerekli ödemeleri yaptıklarını söyledi. Akan,”Başkanımız tek başına olmasına rağmen gerekli ödemeleri yapıyor. Kulübümüze ‘Beton Volkan’ patenti ile sponsor olan Kerim Düzgün ve ailesinin maddi desteği dışında kimseden destek alamadık. Hollanda’da yaşayan Diyarbakır sevdalısı bu değerli aile bundan sonra da desteğini devam ettirecektir. Yozgatspor galibiyeti primlerini ve yeni transferlerin alacaklarının bir bölümünü ödedik. Bugüne kadar yapılması gereken ödemelerin büyük bölümü yapılmış durumda. Kalan çok küçük rakamları da Cuma günü ödeyerek sıfırlayacağız.”dedi.  

nihat-yuksel.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.