Miniklerin 23 Nisan coşkusu

Miniklerin 23 Nisan coşkusu
Miniklerin 23 Nisan coşkusu...

Diyarbakır’da Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uyguluma Anaokulu ögrencileri tarafından,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında gösteri düzenlendi.  Okulun konferans salonunda düzenlenen etkinliğe başta Diyarbakır Vali Yardımcısı Remzi Kattaş olmak üzere öğrenci velileri katıldı.

 

Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Uyguluma Anaokulu Bölüm şefi Neslihan Bahadır yaptığı açıklamada; “Okulumuzda bu sene 23 nisan etkinlikleri çerçevesinde bölümümüzün hazırladığı bir program düzenledik. Anaokulumuzun da katkılarıyla hazırlanmış bulunmaktadır. Programımızda Cumhuriyetimizin açılışını kutlama amacıyla bu program düzenlendi” dedi.

Çocukların da büyük zevk alarak çalıştığını dile getiren Bahadır “Etkinliklerimiz  sırasında  okulumuzun bize katkısı ve destekleri olmuştur. Onlara da teşekkür ediyoruz. Bu etkinlikler her yıl yapılmaktadır. Önümüzdeki yıl da etkinliğimiz olacak. Bu tür etkinlerin çocuklarımızın gelişimine pek çok katkısı var. Gerek sosyalleşmeleri açısından, gerekse çevrelerine olan ilgilerinin artmasına kadar birçok alanda fayda sağlayacağından eminiz” dedi.

Bahadır,  bu yıl  operasyonlardan dolayı bir çok etkinliğin de yapılamadığını da belirtti. Tek temennilerinin bundan böyle öğrenci ve velilerin desteğiyle birçok aktiviteyi gerçekleştirmek olduğunu söyledi. Çocukların 23 Nisan gösterisi, dans eşliğinde eğlenceli bir şekilde sone erdi.

Özel Haber: Özcan Yıldız

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.