Nerede O Eski Deniz

Nerede O Eski Deniz
Geçen sezon 12 frikik golü atarak dikkatleri üzerine çeken Deniz Naki,bu sezon şu ana kadar frikik golü atamadı.

Taraftarların büyük beklenti içinde olduğu yıldız futbolcu ,saha içindeki kötü performansı kadar takım içinde neden olduğu sorunlar üzerinden de tartışılıyor.

 

Siyasi Figür Haline Geldi Ama…

Daha önce formasını giydiği Süper Lig ekibi Gençlerbirliği’nde siyasi duruşu nedeniyle bir grubun saldırısına maruz kalan ve bu olaydan dolayı sözleşmesini feshederek yetiştiği Almanya’ya dönen Deniz Naki,3 yıl önce taraftarların ve halkın yoğun talebi üzerine 2.Lig’de Amedspor’a transfer oldu. Siyasi duruşunun etkisiyle Amedspor’a gelen Deniz,burada da siyasi duruşu ile ön planda oldu ancak saha içindeki performansı ile de takıma önemli katkı sağladı,hep ön planda oldu ve camia tarafından el üstünde tutuldu. Rakip takım futbolcuları ve taraftarlarının ise hedefinde oldu.

Bu Sezon Eski Halinden Eser Yok

Yaptığı açıklamalar ve kendisine karşı olan olumsuz etkinin yarattığı gerginlikle rekor şekilde men cezaları alarak takımdan uzun süre uzak kaldı. Siyasi söylemlerden dolayı verilen cezalar ve kırmızı kartlar nedeniyle aldığı cezalarla maçların neredeyse üçte birinde oynamadı ancak yine de geçen 2 yılda attığı gollerle takımın en golcü ismi oldu. Deniz Naki denince akla frikik ve duran gollerdeki ustalık geliyordu. Öyle ki geçen sezon 12 frikik golü atarak Türkiye liglerinde bu anlamda rekor kırdı.

Camia,Eski  Deniz Naki’yi İstiyor

 Fakat aynı isimden bu sezon eser yok. Bu sezon 8 gol attı ama bunların 5’i penaltıdan. Frikik golü hiç yok. Sahadaki performansı kadar takım içinde yarattığı sorunlarla da konuşuluyor. Kendisini takımdan üstün gördüğü,teknik adamlar ve takım arkadaşlarıyla sorunlar yaşadığı dilden dile dolaşıyor. Bu kadar el üstünde tutulan,saha içi performansı ile takımı ayakta tutan konumdan sorun yaratan konuma nasıl geldi?.Herkes bu günlerde bunu tartışıyor. Camia,eski Deniz Naki’yi arıyor ve istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.