Netflix'te keyifle izleyebileceğiniz 10 bilim kurgu dizisi

Netflix'te keyifle izleyebileceğiniz 10 bilim kurgu dizisi
Netflix Türkiye'nin film arşivinde bulunan bilim kurgu türündeki 10 filmi derledik. Netflix'te keyifle izleyebileceğiniz 10 bilim kurgu dizisi şunlar:

3 Cisim Problemi

Farklı kıtalara ve dönemlere yayılan bu serüvende ölümcül bir tehditle savaşan beş parlak bilim insanı, doğa kanunları altüst olurken dünyayı sarsacak keşiflere imza atar.

Avatar: The Last Airbender

Aang adlı genç bir Hava Göçebesi, savaşın harap ettiği bir dünyaya uyanır. Yeni arkadaşları Sokka ve Katara ile birlikte Aang, bir sonraki AVATAR olarak hak ettiği yeri almak için zorlu bir maceraya atılır.

Parasyte: The Grey

Tanımlanamayan parazitler insanları vahşi bir şekilde ele geçirip güç kazanmaya başlayınca insanlık bu büyüyen tehditle savaşmak zorunda kalır.

Manifest

Bir uçak, kalkıştan yıllar sonra gizemli bir şekilde iniş yapar. Onların yokluğunu kabullenmiş bir dünyaya geri dönen yolcular ise tuhaf ve yeni gerçeklerle yüzleşir.

Travelers

Bir federal ajan, aniden bambaşka kişiliklere bürünen dört kişiyi takip ettiğinde insanlığın geleceğiyle ilgili şaşırtıcı bir keşifte bulunur.

The Silent Sea

Uzay kaşifleri, Ay'da geçen 24 saatlik tehlikeli bir görevde, sırlarla dolu terk edilmiş bir araştırma tesisinden örnekler almaya çalışırlar.

Better Than Us

2029'da android robotlar sıradan hale gelmiş ve insanların hayatlarının her alanına girerek, çocuk yetiştirmelerine, kişisel şoför ve güvenlik görevlisi olarak çalışmalarına yardımcı olmaktadırlar. Çoğu insan için botlar, rutin işler için ruhsuz makinelerdir, ancak aynı zamanda duygulara da sahiptirler.

Vorteks

Sanal gerçeklikteki bir aksaklık sayesinde ölen eşiyle bağlantı kuran polis memuru, eşinin hayatına mal olan gizemli kazanın etkisini geçersiz kılmaya çalışır.

Paranormal

Doğaüstü olaylara şüpheyle yaklaşan bir hematolog, geçmişinden bir hayaletin onu rahatsız etmeye başlamasıyla gizemli olayları araştırmak zorunda kalır.

Ragnarok

Kirliliğin zehirlediği ve eriyen buzulların sarstığı bir Norveç kasabası, kıyameti yoğun biçimde hissetmektedir. Kadim bir kötülüğü alt etmek için bir efsane gereklidir.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.