NISSAN heyecanını Diyarbakır yollarına taşıyor

NISSAN heyecanını Diyarbakır yollarına taşıyor
NISSAN'ın Diyarbakır bayisi Vurallar Servis Otomotiv, 2017 yılında gerçekleştirdiği satış performansı ve satış sonrası hizmetleriyle, Türkiye'nin en başarılı ba­yilerinden biri olarak seçildi.

Japon otomotiv devi NISSAN'ın Diyarbakır Bayisi Vurallar Servis Otomotiv, başarılarına yenilerini ekliyor. Vurallar Otomotiv, NISSAN Türkiye'nin tüm bayiler arasında yaptığı değerlendirme sonucunda verdiği "Perakende Hedef Gerçekleştirme" ve "Satış Sonrası Müşteri Memnuniyeti" ödülleriyle en seçkin NISSAN bayileri arasında yer aldı.

 

NISSAN'ın Diyarbakır bayisi Vurallar Servis Otomotiv, 2017 yılında gerçekleştirdiği satış performansı ve satış sonrası hizmetleriyle, Türkiye'nin en başarılı ba­yilerinden biri olarak seçildi.

 

“Bu ödülleri şehrimize getirmiş olmaktan dolayı gururluyuz”

Vurallar Servis Otomotiv, bu ödül­ler arasında yer alan "Perakende Hedef Gerçekleştirme" birincilik ödülü alarak Türkiye'deki tüm NISSAN bayileri arasında büyük başarıya imza attı.

Vurallar Servis Otomotiv, satış alanındaki başarılı performansı­nın yanı sıra satış sonrası müşteri hizmetleri ve memnuniyeti hak­kında da başarılı bir performans göstererek "Satış Sonrası Müşteri Memnuniyeti" alanında NISSAN Türkiye'nin en başarılı üçüncü ba­yisi oldu.

Vurallar Servis Otomotiv Genel Müdürü Nazım Baran Vural, Satış Müdürü Nazan Oktay ve Servis Müdürü Özcan Temizer yaptığı değerlendirmede Diyarbakırlılara teşekkür ederek "Bu başarı­da en büyük pay hemşerilerimize ait. NISSAN heyecanını Diyarbakır yollarına taşımak için yoğun bir şekilde çalışıyor ve müşterilerimi­zin hassasiyetlerini gözetiyoruz. NISSAN'ın global kriterlerle ver­diği bu ödülleri şehrimize getirmiş olmaktan dolayı gururluyuz" dedi.

Birinciliğe "lider" etkisi

Geçen Kasım ayında yenilenen yüzüyle bayilerde yerini alan NISSAN'ın sınıfının

Lider modeli QASHQAI, 2017 yılını Tüm Türkiye'de rekorla kapatarak Vurallar Servis

Otomotiv'in yaptığı satışlara da büyük katkı sağladı.

Yeni sportif dış tasarımı, premium iç kabini ve geliştirilen sürüş performansıyla

birlikte güvenliğini artıran ve NISSANIntelligentMobility özellikleriyle donatılan

QASHQAI'ninyanı sıra, X-TRAIL, JUKE, PULSAR, MICRA ve NAVARA modelleriyle de NISSAN heyecanı Diyarbakır yollarına çıkmaya devam ediyor.

Vurallar Servis Otomotiv'de cazip finansman seçenekleri ve kampanyalar sunulurken, araç satın almayı düşünenler test sürüşüne davet ediliyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.