‘Niye Talip Olmuyorsunuz?’

‘Niye Talip Olmuyorsunuz?’
Amedspor’da yeni yönetim belirsizliği devam ederken, daha önce kendilerini eleştiren kesimlerin aday olmamasına tepki gösteren Başkan Nurullah Edemen, kulübün bu kesimler tarafından kaosa sürüklendiğini söyledi.

Edemen,”Bizim çekilmemizi istiyordunuz. Biz çekildik, siz niye ortaya çıkmıyorsunuz?” dedi.

Maddi Açıdan Güçlü Yönetim Şart

Amedspor’da Cumartesi günü yapılacak kongre öncesinde yönetim belirsizliği devam ediyor. Takımdan şu ana kadar 11 futbolcu ayrılırken,ligin ikinci yarısı için hazırlıklar genç futbolcuların ağırlıkta olduğu takımla yapılıyor. Mevcüt futbolculara ödeme yapılması gerekiyor,ayrıca giden oyuncuların gelecekte sorun yaratmaması ve yine yapılması gereken transferler için de maddi kaynak şart. En az 2 milyon TL’lik kaynağa ihtiyaç olduğu ifade ediliyor fakat bunu karşılayacak yönetim için şu ana kadar sonuca ulaşılan bir tablo yok. Cumartesi günkü kongrede iyi bir yönetim oluşmazsa kulüp bugünkü şartlardan  çok daha zor günlere doğru yol alacak.

 

‘Biz Bıraktık,Siz Niye Gelmiyorsunuz?’

Göreve devam etmeyeceğini açıklayan Başkan Nurullah Edemen ise kendisini eleştiren ancak kulübe sahip çıkmayan kesimlere sitem etti. Edemen,”Sezon başında transfer ettiğimiz sporcuların bir bölümü takıma uyum sağlayamadı ve ligde maalesef istediğimiz sonuçları alamadık. Geçen sene şampiyonluğu 2 puanla kaçırdığımızda ve ondan bir sene önce de kupada ortaya konulan başarılı dönemde bu kulübün başkanı yine ben değil miydim? Dünyanın çok büyük kulüplerinde bile yapılan bazı transferlerde istenilen performans alınamıyor. Bizim de öyle oldu. Bırak dediniz, kongre kararı aldık. Ee haydi buyurun, gelin liste çıkarın. Hani nerdesiniz?.Bu işler lafla olmuyor” dedi.

 

‘Kulübü Kaosa Sürüklemek İsteyenler Var’

Kulübü kaosa sürüklemek isteyen kesimler olduğunu dile getiren Edemen,”Sezon başında büyük umutlarla transfer ettiğimiz oyuncuların bir kısmıyla yollarımızı ayırdık. Kongre kararı aldığımız için transfer konusunda kimseyle görüşmedik. Çünkü, takımı alan birileri olursa ve ilerde yine takımda uyum sorunu yaşanırsa bu transferi ‘biz yapmadık’ diye bizi hedef gösterirler. Bu nedenle yönetimi alacak kişilerin transfer yapmasının daha doğru olacağını düşünüyorum. Bizi yerden yere vuranlar,çekilmemizi isteyenler neden ortaya çıkmıyor?.Şu anki sürecin sorumlusu biz değiliz,kulübü kaosa sürüklemek isteyenlerdir” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.