Nokta Takviyeler

Nokta Takviyeler
Amedspor,yaptığı nokta transferlerle dikkat çekiyor. Son olarak transfer edilen Koray Şanlı da bir çok kulübün listesindeydi.

 

Önemli İsimleri Transfer Etti

3 Eylül’de başlayacak  yeni sezonda 2.Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi vermeye hazırlanan Amedspor, yaptığı nokta transferlerle dikkat çekiyor. İç transferde Kamil İçer,Ercüment Balıkçı,Abdullah Çetin,Şevket Güngör,Yusuf Yağmur,Şehmuz Özer,Serkan İpek,Sıdık İstemi,Deniz Naki,Mansur Çalar ve Ercan Çapar gibi önemli isimlerle yeniden anlaşan yönetim, dış transferde bilinen oyuncular Erhan Eren,Emrah Metoğlu ,Kazım Sarı ve Koray Şanlı gibi isimleri renklerine bağladı.

 

Koray’ın Taliplisi Fazlaydı

Son olarak Gümüşhanespor’da forma giymiş olan Koray Şanlı hem deneyimli hem de yetenekli bir futbolcu olarak biliniyor. Beşiktaş alt yapısında yetişerek A takıma kadar yükselen,daha sonra PTT 1.Lig takımlarında forma giyen Koray, bir çok kulübün transfer listesinde yer alıyordu. As Başkan Nurullah Edemen,Koray’ın diğer teklifleri geri çevirerek Amedspor’a geldiğini kaydetti. Edemen,oluşturdukları güçlü kadro ile yeni sezonda önemli başarılar hedeflediklerini kaydetti.

 

Haber :Saffet Azbay

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.