Ofis-Sen Mardin başkanıYılmaz; 'Artık analar ağlamasın'

Ofis-Sen Mardin başkanıYılmaz; 'Artık analar ağlamasın'
30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan belediye seçimleri öncesi siyasi tansiyon giderek artarken, sivil toplum kuruluşlarından sağduyu ve itidal çağrıları gelmeye devam ediyor.

Ofis-Sen Sendikası Mardin İl Başkanı Veysi Yılmaz, özellikle bu süreçte herkesin sağduyuyla hareket etmesi gerektiğini belirtti.

Yılmaz önümüzdeki ay içerisinde yapılacak olan yerel seçimlerin bütün kentlerin geleceği açısından önemli olduğunu vurgulayarak;‘Ülkemizde yaklaşık son bir yıldan fazla bir süredir barış süreci ve huzur ortamın olduğu ve insanlarımızın hem bölgemizde hem de genel olarak ülke genelinde huzur içinde yaşamakta olup ülkemizin genelinde artık kaoslar şiddet ve gözyaşının dindiğini ve artık Anaların ağlamadığı bir ortamı olumlu görüyoruz bu bizi fazlasıyla sevindirmektedir.

Malumunuzdur ki  ülkemizin genelinde 30 martta yapılacak bir yerel seçimler var bu seçimlerin huzur ve barış ortamında geçmesi en büyük dileğimiz ve temennimizdir.

30 martta yapılacak yerel seçimlerde milletimizin özlemle beklediği çağdaş belediyecilik hizmeti yapacak, projeleriyle, halkın takdirini kazanan halkın güvenini kazanan insanların olmasını diliyoruz.  Belediye Meclis Üyelerinin ve  Belediye Başkanlarının birikimli donanımlı ve kendini ifade edecek ve bu halka verdiği sözleri tutabilecek adaylardan olmasını bekliyoruz.  Bu vesileyle 30 martta yapılacak yerel seçimlerin ülkemizin genelinde huzur barış ve kardeşlik ortamında geçmesini temenni ediyoruz’.” Şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.