Öğrenci servisi kaza yaptı

Öğrenci servisi kaza yaptı
Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesi Yılmaz Güney caddesinde dün meydana gelen kazada okul servisi ile bir minibüs çarpıştı

Çarpışmanın etkisiyle kaldırıma çıkan minibüs ağır hasar alırken, serviste bulunan bir öğrenci ve çevreden geçen iki yaya yaralandı.

Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesi Yılmaz Güney caddesinde dün, okul servisi ile bir minibüs çarpıştı. Selahattin Eyyübi bulvarından gelen 21 AZ 645 plakalı minibüs ile Yılmaz Güney caddesinde seyir halinde olan 21 S 0998 plakalı okul servisi çarpıştı. Kaza sırasında okul servisinde bulunan bir öğrenci hafif yaralanırken, olay yerinden geçen yaylardan da yaralananlar oldu. Okul servisi şoförü kazayı yaralanmadan atlatırken, kazaya karışan minibüsün şoförü ve yanında bulunan bir kişi kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Okul minibüsünde dudağından hafif bir şekilde yaralanan öğrenci kendi imkânları ile kaza yerine yakın olan evine giderken, kazada yaralanan iki yaya ise ambulansla Eğitim ve Araştırma hastanesine götürüldü. Kazaya karışan okul servisi şoförü ve minibüs şoförü ise ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

Kaza sırasında ön tarafında ciddi hasar alan okul servisi kaldırıma çıkarken,  bir tekerleği yola savrulan minibüs ise kaldırıma çarparak durdu. Kaza yerine anında ulaşan güvenlik güçleri, olay yerinde incelemelerde bulunurken, kaza yerinin etrafında güvenlik önlemleri alındı. Kazanın ardından olay yerine gelen ambulanslar ise kazada yaralanan yaralıları hastaneye taşıdı.

 

Ali Abbas Yılmaz

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.