Öğrenciler son haftayı eğlenerek geçirdi

Öğrenciler son haftayı eğlenerek geçirdi
Malatya’da okullarda yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrenciler ‘Dönem sonu faaliyet haftası’ çerçevesinde eğlenceli etkinliklerle geçirdi.

TİGRİS HABER-Yarıyıl tatili öncesi 15-18 Ocak'ta 4 gün süren ‘Dönem Sonu Faaliyet Haftası’ ile Malatya’da ki okullarda çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Öğretmenler ile öğrencilerden oluşan heyetin organize edeceği etkinlikler de son hafta sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetler düzenlendi.


Bu yıl ilk kez hayata geçirilen bu uygulama ile Malatya genelinde tüm okullarda çeşitli etkinlikler düzenlenirken Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır’da bazı etkinliklere katılarak öğrenciler ile buluştu.
‘Dönem Sonu Faaliyet Haftası’ etkinlikleri ile öğrencilerin yeteneklerini sergilediğini ifade eden Bakır, “Öğrencilerimiz bu hafta paylaşmanın önemini kavradı, takım çalışmasının başarıdaki rolünü öğrendi. Bilim aktiviteleriyle yeni deneyimler kazanarak, öğrencilerimizin keyifli vakit geçirmesi ve bunlarla beraber okulun sadece akademik başarı için değil, sosyal gelişim için de bir fırsat olduğunu yaşayarak görme fırsatı buldular” diye konuştu.(İHA)

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.