Okan Dernek Kalıyor

Okan Dernek Kalıyor
Takımdan ayrılacağı yönünde iddia ve haberler çıkan Amedspor’un başarılı futbolcusu Okan Dernek,spor servisimize verdiği bilgide  takımdan kalacağını dile getirerek bu iddiaların doğru olmadığını söyledi.

Okan Dernek Kalıyor

Takımdan ayrılacağı yönünde iddia ve haberler çıkan Amedspor’un başarılı futbolcusu Okan Dernek,spor servisimize verdiği bilgide  takımdan kalacağını dile getirerek bu iddiaların doğru olmadığını söyledi. Yönetim, takıma katmak istediği oyuncularla ilgili maliyeti düşürmeye çalışıyor.

Gelen Tekliflere Kapalı

Takımdan ayrılmak istediği dile getirilen futbolcular arasında gösterilen Okan Dernek’in başka takımlardan gelen teklifleri geri çevirerek bu zorlu dönemde Amedspor’da kalıp mücadeleye devam kararı aldığı bildirildi. Mücadeleci yapısı ve başarılı futbolcu ile taraftarların gönlünde taht kuran 25 yaşındaki orta alan oyuncusu,takımdan ayrılmak gibi bir düşüncesi olmadığını,sadece ikinci yarıdaki lig yarışına odaklandığını söyledi. Bir çok kulübün transfer listesinde yer alan Okan,sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da ayrılmak gibi düşüncesi olmadığını ifade etti. Okan’ın açıklaması taraftarları sevindirdi.

Taraftarlardan Şahin’e Tepki

Amedspor’da şu ana kadar Erdi Bakırcı,Mazlum Demir,Efe Halil Özarslan,Selçuk Kaban,Tahir Babaoğlu,Murat Yılmaz,Emin Yalın,Abdullah Topkara,İlter Ayyıldız takımdan ayrılırken,kampa katılmayan Şahin Şafakoğlu da ayrılmak istiyor. Yönetim,ayrılmasına izin vermediği Şahin için kampa katılmadığına dair tutanak tuttu. Bu futbolcu tavırlarını devam ettirdiği takdirde TFF’ye şikayet edilecek. Sosyal medyada yorum yapan taraftarlar da bu zor dönemde ayrılmak isteyen genç stopere tepki gösteriyor.

Transfer Maliyetlerini Düşürmeye Çalışıyor

Bu arada takımdan ayrılan oyuncular nedeniyle çok sayıda transfer yapması gündemde olan Amedspor’da yönetim,teknik heyetle koordineli çalışarak transferleri gerçekleştirmeye çalışıyor. Yeni transferler İbrahim Sürgülü ve Muhammed Burak Taşdemir, Antalya kampına katılırken,Muhammed Burak Taşdemir’in Sakaryaspor’la olan bonservis sorunu çözülmeye çalışılıyor. Yönetim,görüştüğü oyuncuların maliyetini de düşürmeye çalışıyor.

TİGRİS SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.