Okan Dernek Şoku

Okan Dernek Şoku
Sertaç Küçükbayrak’ın takımda kalmasını istediği Okan Dernek’in, uzun süredir yönetimden beklediği haberi alamayınca Samsunspor’la anlaştığı belirtiliyor.

 

Amedspor’la sözleşmesi sona eren ve teknik sorumlu Sertaç Küçükbayrak’ın takımda kalmasını istediği Okan Dernek’in, uzun süredir yönetimden beklediği haberi alamayınca Samsunspor’la anlaştığı belirtiliyor. Samsun basınında yer alan haberden sonra Amedsporlu taraftarlar,sosyal medyada yönetime tepki gösterdi.

Samsun Basınında  Habere Göre

Samsun yerel basınında yer alan haberlere göre orta sahaya arayışlarını sürdüren Samsunspor son olarak Amed Sportif Faaliyetler forması giyen Okan Dernek'le de anlaşmaya vardı.

Samsunspor'da Teknik Direktör Taner Taşkın'ın ısrarla istediği Amed Sportif Faaliyetler'den Okan Dernek'le de anlaşma sağlandı. Amedspor’a iki sezon önce devre arasında gelen  24 yaşındaki oyuncunun bugün Samsun'a geleceği öğrenildi.

Taner Taşkın Transferi Doğruladı

 Okan Dernek'le son kez görüşüleceği ve ardından da resmi sözleşme imzalanacağı belirtildi. Dünkü toplantıda  Samsunspor Teknik Direktörü Taner Taşkın da açıklamasıyla bu transferi doğruladı. Taşkın,daha önce Amedspor’u çalıştırmış ve bu dönemde Okan’ın hocalığını yapmıştı.

Okan,Amedsporlu taraftarlar tarafından sevilen bir isim haline gelmişti.Samsun basınında yer alan haberden sonra Amedsporlu taraftarlar,sosyal medyada yönetime tepki gösterdi. Okan’ın yanı sıra Timur Kosovalı’nın da ayrılma aşamasında olduğu belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.