OKAN NEDEN GİTTİ?

OKAN NEDEN GİTTİ?
Amedspor’un başarılı orta alan oyuncusu Okan Dernek’in Samsunspor’a transfer olması kesinleşti. Başkan Edemen, takımda kalması için anlaşmaya vardıkları Okan’ın daha fazla para teklif edildiği için Samsunspor’a gittiğini söyledi.

Yönetimden Cevap Alamayınca

Maddi krizin devam ettiği Amedspor’da futbolcu ayrılıkları devam ediyor. Sözleşmesi sona eren futbolculardan Okan Dernek, Samsunspor’a transfer oldu. Teknik sorumlu Sertaç  Küçükbayrak’ın kalmasını istediği futbolculardan olan Okan’ın uzun süre yönetimden haber beklediği, yönetimin geçen sezonki alacaklarını ödeme konusunda somut adımlar atmaması ve takımda kalması için gerekli koşulları yaratmaması nedeniyle bu kararı verdiği ifade edildi.

“Samsun Daha Fazla Para Verdi”

Kulüp Başkanı Nurullah Edemen,Okan’la yeniden anlaştıklarını ancak Samsunspor’un daha fazla para teklif etmesi nedeniyle futbolcunun tercihini gitmekten yana kullandığını söyledi. Edemen, "Okan yeni sezon için bizimle tekrar anlaştı ama imzalar atılmamıştı. Samsunspor'dan daha iyi teklif gelince oraya tercih etti. Birde eski hocamız Taner Taşkın oraya hoca olarak gitti onun da etkisi var” dedi.

2016-2017 sezonu devre arasında Fatih Karagümrük’ten Amedspor’a transfer olan  Okan Dernek, geçen sezon 27 maçta forma giydi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.