Olaylı Arsadan İyi Haber

Olaylı Arsadan İyi Haber
Uzun süre üzerinde spekülasyonların yapıldığı Diyarbakırspor’a ait  100 dönümlük arsanın satışı, Valiliğin itirazı üzerine durduruldu. 5.5 milyon TL ile satışa sunulmak istenen arsanın satışının durdurulması sevindirdi.

Valilik Peşkeşe İzin Vermedi

Tigris Haber-2004 yılında bir hayırsever vatandaş tarafından Diyarbakırspor’a tesis ve kalıcı gelir kaynakları kazandırılması şartıyla bağışlanan Şanlıurfa yolu Pirinçlik mevkisi üzerindeki 100 dönümlük arsa ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Kulüpten alacaklı olan kamu kurumları,eski yöneticiler,esnaflar ve çalışanların üzerine icra bıraktığı arsa ile bugüne kadar bir çok rant ve peşkeş iddiası ortaya atılmıştı. İcra Dairesi’ndeki satış işlemi,Diyarbakır Valiliği’nin itirazı üzerine durduruldu.

Kirli Pazarlıklara Konu Olmuştu

İcra Dairesi’nin 5.5 milyon TL bedelle satışa sunmak istediği arsanın satışının durdurulması spor kamuoyunda memnuniyetle karşılandı.

Bugüne kadar bir çok kirli pazarlığa konu olan,eski yöneticilerle ilgili tüyler ürpertici iddiaların ortaya atıldığı arsa satışının durdurulmasından sonra,söz konusu arsanın ilerleyen dönemlerde kulüp yararına değerlendirilmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.