‘Ölmek Var, Düşmek Yok’

‘Ölmek Var, Düşmek Yok’
Amedspor, ligde tutunmak için “Ölmek Var,Düşmek Yok” sloganı ile hareket ediyor.

 Sosyal medyada taraftarlar tarafından paylaşılan bu slogan ligde kalma yolundaki kararlı tutumu ortaya koyarken,tüm taraftarlar Kastamonuspor karşılaşmasına davet ediliyor.

Küme düşme hattının sadece 3 puan üzerinde yer alan Amedspor için kalan 4 hafta “olmak ya da  olmamak “ anlamı taşıyor. Ligde kalmak için her maçına final havasında çıkacak olan Amedspor için taraftarlar da seferberlik ilan etti.

Sosyal medyada büyük harekat

Sosyal medyada “Ölmek Var,Düşmek Yok” sloganı ile tag oluşturuldu.  Amedspor marşının da yer aldığı bu tag ile heyecan yaratılmak istenirken,taraftarlar bunu paylaşarak takımı sahiplendiklerini gösteriyor.

‘Bu takım ligde kalacak’

Futbolcular da ligde kalmak için gerekli olan sonuçları alarak takımı ligde tutacaklarına dair söz veriyor. Futbolculardan Okan Dernek,”Herkes bize karşı birleşmiş olabilir.  Amedspor’un küme düşmesini isteyenler ve bunu bekleyenler,bunun için uğraşanlar hüsrana uğrayacak. Biz büyük bir camiayız. Her şeyi bir kenara bıraktık,kenetlendik ve ligde kalacağımıza yürekten inanıyoruz. Bu takım küme düşmeyecek. Tüm taraftarlarımız buna inansın,bize her türlü desteği versin” diye konuştu.

Kastamonu alarmı verildi

Bu arada Amedspor, Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Kastamonuspor 1966 maçı hazırlıklarına başladı. Takımda sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. İdmandan önce kısa bir toplantı yapan teknik heyet ve futbolcular, deplasmanda 2-0 kaybedilen Afjet Afyon maçının analizini yaptı,daha sonra Kastamonu mücadelesine odaklanmakla ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.