Otobüs şoförüne ‘Demirtaş’ cezası!

Otobüs şoförüne ‘Demirtaş’ cezası!
Diyarbakır'da, Özel Halk Otobüsüne binen yolcu, araç içinde Demirtaş fotosu görünce polise şikayet etti.

Otobüs şoförüne ‘Demirtaş’ cezası!

Diyarbakır’da, özel halk Otobüsü’ne binen bir yolcu, otobüste asılı olan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın fotoğrafını taşıyan şoförü Emniyete şikayet etti. Şikayet üzerine aracı durduran trafik polislerinin araç muayenesinin yapılmadığı belirtilerek ceza kesildiği iddia edildi.

Resmin kaldırılmasını istedi

Diyarbakır önemli bir iddia ile çalkalanıyor. Geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda, bir özel halk Otobüsü’nde asılı olan HDP’nin tutuklu eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş’ın fotoğrafını gören bir yolcunun ,”Bu teröristin resmini burada asamazsın” diyerek sürücü ile tartıştığı, daha sonra bu şahsın şikayeti üzerine polis ekiplerinin söz konusu aracı durdurduğu iddia edildi.

ozel-halk-otoubusune-demirtas.jpg

Polis, resmi kaldırıp ceza kesti

İddiaya göre yolculardan biri, fotoğrafın kaldırılması için şoförle tartıştı. Şoför fotoğrafı indirmeyeceğini söyleyip, yolcunun parasını verip indirdi. Öfkeli yolcu, Demirtaş fotoğrafı astığı için özel halk otobüsü şoförünü polise şikayet etti. Olayın polise bildirilmesi ile özel halk otobüsü Dağkapı yakınlarında durduruldu. Yapılan arama işlemlerinin ardından polis araçta bulunan Demirtaş fotoğrafını indirdi, araç muayenesi yapılmadığı gerekçesiyle şoföre ceza kesti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.