Oyun Kötü,Sonuç Süper

Oyun Kötü,Sonuç Süper
Darıca Gençlerbirliği’ni son dakika golüyle yenen Diyarbekirspor, kötü oyuna rağmen önemli bir galibiyete imza atmanın sevincini yaşıyor.

 

 Başkan Kadayıfçıoğlu,”Tüm takımı ve taraftarları kutluyorum. Önemli bir galibiyet elde ettik” dedi.

 

Şans Diyar’a Güldü

3.Lig 2.Grup’ta zirve mücadelesi veren ve geçen sezon Play-Off yarı finalinde de karşılaşmış olan iki takımın kapışmasında Diyarbekirspor,Darıca Gençlerbirliği’ni son dakika golüyle yıkmanın sevincini yaşıyor. Geçen sezon nefes nefese geçen Play-Off yarı finalinde ilk maçta evinde 1-0 yenildiği rakibini rövanşta deplasmanda 2-1 yenip finale yükselen Diyarbekirspor’un bu mücadelesi de nefesleri kesti. Bu haftaya kadar ligde yenilgisi olmayan Darıca Gençlerbirliği ilk 45 dakikada etkili oynarken,Diyarbekirspor bu devrede vasat bir görüntü çizdi.

 

Ercüment’ten Altın Vuruş

İkinci 45 dakikada toparlanıp pozisyonlar bulan Diyarbekirspor,zafere 90.dakikada Ercüment’in golüyle ulaştı. Sezon başında Amedspor’dan transfer edilen Ercüment,Diyarbekirspor’daki ilk golünü kaydetti ve bu kritik gol takıma altın değerinde 3 puan kazandırdı. Bu sonuçla Darıca Gençlerbirliği’ne ilk yenilgisini yaşatan Yeşil-Kırmızılı takım,puan cetvelinde de rakibini geçerek 3.sıraya kadar yükseldi.

 

Galibiyete Ekstra Prim

Maçtan sonra Onursal Başkan Feyzi İlhanlı ve kulüp başkanı Bilal Kadayıfçıoğlu,sahaya inerek futbolcularla ve taraftarlarla beraber galibiyeti kutladı. Futbolculara galibiyet nedeniyle ekstra prim sözü verildi. Takımı tebrik eden Başkan Kadayıfçıoğlu,”Zor maç oldu. Nefes nefese kaldık diyebilirim. Son dakika golüyle de olsa önemli bir galibiyete imza attık. Bu galibiyeti takımı destekleyen taraftarlara hediye ediyoruz. Takımı kutluyoruz. İnşallah daha iyi olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.