Oyuncusuz afiş çıktı

Oyuncusuz afiş çıktı
Başarılı yönetmen Murat Kuşçu, son filmi “Yeter Artık” vizyona hazır.

TİGRİS HABER - HMK Filmin yapımcılığını üstlendiği 17 Mayıs’ta vizyona girecek olan Murat Kuşçu imzasıyla “Yeter Artık” isimli dram filmi kadına şiddeti ele alması nedeniyle kurumlardan özel desteklerde aldı.

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve İskilip Belediyesi Murat Kuşçu ve filmine önemli destekler sağlarken bu filmin kadına şiddeti bir nebzede olsa engellemesini temenni ettiklerini de dile getirdiler.

17 Mayıs’ta vizyona girecek olan “Yeter Artık” isimli dram tarzındaki filmin afiş çalışması yayınlanması ile birlikte sosyal medyada tartışma konusu oldu. Oyuncu resminin olmadığı afiş kimileri tarafından oyuncusuz afiş olur mu? Derken kimileri de filmin konusu ve verdiği mesaja uygun bir iş olmuş tartışmasına girildi. Filmin hem yönetmenliğini üstlenen aynı zamanda hikaye ve senaryosunda imzası olan Murat Kuşçu, “Kadına şiddete seyirci kalmamak adına bizde elimizi taşın altına koyduk. Neredeyse her gün kadın cinayetleriyle ilgili haberler alıyoruz, Yeter Artık filmimizle topluma mesaj verecek bir projeyi beyaz perdede sizlere ulaştıracağız. Afiş çalışmamızı hissettiğimiz şekilde ortaya çıkardık, bir şey anlatmak istedik, birbirimizin ne söylediğini anlasak şiddet olmaz zaten” dedi. (Haber Merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.