Özdemir'den karalamaya suç duyurusu

Özdemir'den karalamaya suç duyurusu
Batman Belediyesi Eşbaşkanı Sabri Özdemir, sosyal medya üzerinden kendisini hedef alarak kampanya yürüten kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu. Özdemir, ülke genelinde yapılmak istenen oyunlarla yeni bir siyasi soykırım süreci başlatıldığını söyledi.

 

Batman Belediyesi Eşbaşkanı Sabri Özdemir, sosyal medya üzerinden kendisini hedef alarak kampanyalar yürüten kişiler hakkında Batman Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Son günlerde ülke genelinde basın yayın ve sosyal medya üzerinden HDP'lilere yönelik başlatılan hedef gösterme, iftira, karalama ve linç kampanyasının son hedefi Batman Belediyesi Eşbaşkanı Sabri Özdemir oldu.

Önceki geceden başlayarak çeşitli sosyal medya hesaplarından hızla yayılan ve "HDP'li Batman Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir ve adamları şehirde kahveleri gezip halkı ayaklanmaya çağırıyor" şeklinde Twitter atanlar hakkında Özdemir, Batman Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Avukatlarıyla birlikte adliyeye gelen Eşbaşkan Özdemir suç duyurusunu içeren dilekçeyi Cumhuriyet Savcılığı'na teslim etti.

Özdemir, hakkında yalan, yanlış ve iftiraya dayalı haberler yapan Fatih Tezcan adlı şahıs ile sınırlı olmadığını belirterek, "Öncülüğünü bu satılmış gazeteci, seçilmişleri hedef göstermeleri anlaşılır gibi değil" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.