Öze dönüş gibi

Öze dönüş gibi
Hem Büyükşehir Belediyespor hem de Diyarbakırspor A.Ş'de artan yerli futbolcu sayısı bu yöndeki eleştirilerin kesilmesine neden oluyor. Büyükşehir'de 3,Diyarbakırspor'da da 7 Diyarbakırlı futbolcu var.

Saffet AZBAY

BÜYÜKŞEHİR'DE SAYI ARTTI

Büyükşehir Belediyespor'da 3 sezondur oynayan Yusuf Yağmur'un yanı sıra devre arasında gelen Abdullah Çetin,Barış Ataş ve Mesut Özkalkan,Diyarbakırlı futbolcular olarak dikkat çekiyor. Takımda ayrıca Cizreli Erhan Eren,Malatyalı Samet Yeniceli ve Adıyamanlı Serdar Deniz forma giyiyor. Büyükşehir'de 4'ü Diyarbakırlı olmak üzere bölgeden 7 futbolcu var.

DİYAR'DA YERLİ BOLLUĞU

Diyarbakırspor A.Ş'de ise Diyarbakırlı futbolcu sayısı 9. Eski Diyarbakırspor'dan gelen Hasan İnci,Mustafa Kuru,İbrahim Tekçi ve Bilal Dikici'nin yanı sıra Diyarbakırlı olan Şeyhmus Yalçın ve Aytaç Zengin sezon başında takıma dahil olmuştu. Devre arasında bunlara Cemal Doğu, Mansur Ay ve Murat Güneş dahil oldu. Takımda ayrıca Gaziantepli Özcan Polat,Vanlı Baran Basut ve Mardinli Rıdvan Sönmez yer alıyor. Toplamda 9'ü  Diyarbakırlı olmak üzere 13 Doğu ve Güneydoğu patentli futbolcu var.

mustafa-001.jpg

MUSTAFA

yusuf-001.jpg

YUSUF

hasan-001.jpg

HASAN

abdullah.jpg

ABDULLAH

baris.jpg

BARIŞ

baran.jpg

BARAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.