Park içinde park!

Park içinde park!
Diyarbakır’da sıcaktan bunalan vatandaşlar parklarda serinlemeye devam ediyor.

 

Aileleriyle parka gelen çocuklar ise parkta salıncak olmadığı için parka gelen minik dönme dolaplarına para vererek salıncaklara biniyor. Bu sorun neden park var, salıncak yok sorusunu akıllara getirdi.

Diyarbakır’da akşam saatlerinde, sıcaklıktan bunalan vatandaşlar aileleri ile gittikleri parklarda serinlemeye çalışıyor. Yenişehir İlçesi’nde bulunan Anıt Parkın’ da çocukların eğlence aracı olan salıncaklar kırıldığı için aileleri ile parka gelen çocuklar, dönme dolaplara para vererek eğlenmeye çalışıyor.

Diyarbakır’da birçok mahallenin parkında Belediyenin salıncaklarının olmasına rağmen Anıt parktaki salıncakların yapılmaması ilginç görüntülere neden oldu. Vatandaşlar, Belediyeden çocukların ücretsiz olarak yararlanabileceği salıncakların yeniden yapılmasını talep etti.

 

 

Neden yapılmıyor

Vatandaşlar, “Çocuk parkı var ama parkta olması gereken bazı oyun alanları tahrip olmuş. Örneğin daha önce salıncak vardı şuan yok. Bunlar olmayınca çocuklar para vererek eğlenmek zorunda kalıyor. Parkta oynayan çocukların eğlenmek için para vererek bindiği dönme dolapları tehlike barındırmasının yanında neden salıncaklar yenilenmiyor” şeklinde talepte bulundular.

 

Dilek Akın/özel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.