Parola Şampiyonluk

Parola Şampiyonluk
Amedspor’da yeni sezon öncesinde şampiyonluk sesleri yükseliyor. Futbol Şube Sorumlusu Faruk t Erol,”İyi bir kadroya sahibiz. PTT 1.Ligi’ne çıkmak istiyoruz” dedi.

Kamp Çalışmalarına Devam

 

Yeni sezonda Süper Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Amedspor, sezon hazırlıklarını Kocaeli Kartepe'deki birinci etap kamp çalışmaları ile sürdürüyor.Takımın hedefi şampiyon olup PTT 1.Ligi’ne yükselmek.

Futbol Şube Sorumlusu Faruk Erol,lige deplasman maçıyla başlayacaklarını anımsattı. Erol," Salı günü fikstürümüz çekildi. İlk maçımızı deplasmanda oynayacağız.Bizim için sportif anlamda deplasman maçlarının hepsi zor.20 Ağustos'a kadar Kartepe'de kamp hazırlıklarımız devam edecek. 3 Ağustos’tan sonra hazırlık maçlarına başlayacağız" dedi.

 

‘Kadro Avantajımız Var’

Yıllardır bir arada oynayan futbolculardan oluşan bir kadroya sahip olmalarının avantaj olduğunu kaydeden Erol, birkaç transfer daha yapacaklarını dile getirdi. Erol,"Kadromuz hemen hemen hazır. Yıllardır bir arada oynayan futbolculardan oluşuyor.  Bir kaç dış transferimiz daha olacak. Takımımız bu sene en iyi şekilde uyumlu bir biçimde hazırlıklarını devam ediyor. Bu sezon 2. Lig Beyaz gurubunda takımlar arasında en iyi şekilde mücadelemizi vereceğiz. Grubumuzda bizim çekindiğimiz hiçbir takım yok. Elimizden geldiğince mücadelemize devam edeceğiz" diye konuştu.

 

‘Hedefimiz Şampiyon Olmaktır’

Erol, futbolcular ve teknik heyetin istekli bir şekilde başarıya kilitlenmiş durumda olduğunu da vurguladı. Erol, "Liglerde bulunan her takımın şampiyonluk hedefleri vardır. Biz de takım olarak direk başarıya endekslendik. Şampiyonluk için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Taraftarlarımızın desteği bizim için önemli. Hem maddi hem de manevi anlamda taraftar desteği bizim için önemli. Özellikle iç maçlarda taraftar desteğine ihtiyacımız var. Geçen sezondan yaşanan deplasman yasaklarından dolayı taraftarlarımız ders çıkarmalıdır" ifadelerini kullandı.

 

 Haber :Saffet Azbay

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.