Pembe maske nedir? Nasıl kullanılır?

Pembe maske nedir? Nasıl kullanılır?
Pembe maske nedir? Nasıl kullanılır?

 

Kış mevsimini yaşadığımız bu aylarda kadınlar kışı güzel yaşamanın yollarını arıyor. İşte o yollardan biride pembe maske.

Kırışıklıklar, sivilce ve sivilcelerin sebep olduğu deformasyonları gidermede kullanılan pembe maske, selülit giderici olarak da kullanılmaktadır. Mevsimsel geçişlerdeki ciltte oluşan nem kaybı, pullanma, hassasiyet, kızarıklıklar gibi sorunları yok etmeye yardımcı olur. Ciltteki ve yüzdeki vitamin, kolajen ve su eksikliğini tamamlayarak cilde tazelik ve canlılık kazandırır.

 

Pembe maske faydaları nelerdir?

Cildin olağan rengini kazanmasına yardımcı olur.

Kırışıklıkları ortadan kaldırmaya yardımcı olur.

İçeriğindeki doğal özler eşliğinde gözeneklerin sıkılaşmasına yardımcı olur.

Gözle görülen bir şekilde inceltici etkiye sahiptir.

Yaşlanmayı önleme özelliği vardır

Cilde belirgin derece de yumuşaklık sağlar.

Pembe maske nasıl kullanılır?

 

Pembe maske yüz maskesi kullanımı: Pembe maskeyi uygulamadan önce yüzünüzü sıcak su ile yıkayınız ve iyice kurulayın. Maskeyi tüm yüzünüze (tercihen boyun bölgesinde de kullanılabilir) yoğun bir şekilde sürün. 30-40 dakika kadar yüzünüzde bekletip tamamen kuruduğundan emin olduktan sonra yüzünüzden çıkarınız. Bu uygulamayı beş gün süre ile her gün gerçekleştirin. Cildinizin durumuna göre uygulama sayısını 30 güne kadar çıkartabilirsiniz.

Pembe maske inceltici ve anti selülit maskesi kullanımı; Uygulamaya başlamadan önce duş alınız. Pembe maskeyi sorunlu bölgenize cildinizi tamamen örtecek kadar sürün.30 – 40 dakikalık kuruma süresini tamamladıktan sonra cildinizden kalıp halinde çıkartın. Tam sonuç alabilmek için maskeyi beş gün süre ile ara vermeden her gün uygulayın. Cilt probleminize göre pembe maskenin kullanımını 30 güne kadar uzatabilirsiniz. (kaynak:haber7)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.