Play-Off Bileti İçin

Play-Off Bileti İçin
Bugün kendi sahasında 1461 Trabzon’u ağırlayacak olan Diyarbekirspor, ligde iddiası kalmayan rakibini yenerek bitime iki hafta kala Play-Off’a kalmayı garantilemek istiyor. Seyrantepe’deki maçın başlama saati ise 15.30

3.Lig 2.Grup’ta son 3 haftaya girilirken bugün hem şampiyonluk hem de Play-Off yarışında önemli maçlar oynanacak. 58 puanla üçüncü sırada yer alan Diyarbekirspor, ligin rahat ekiplerinden 1461 Trabzon’u konuk edeceği maçı kazanarak Play-Off biletini matematiksel olarak da garantilemek istiyor. Kadro dışı bırakılan Abdullah Çetin ve Vedat Budak, sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Yusuf Yağmur ile kart cezalısı Taner Yıldız maçın kadrosunda yer almıyor.

Faruk Hoca İle Çıkışa Devam

Seyrantepe Stadı’nda saat 15.30’da başlayacak maçı İstanbul bölgesi hakemi Hakan Ülker yönetecek. Teknik sorumlu Faruk Türk, Diyarbekirspor’un başında bu sezon 6.maçına çıkacak. Türk, görev yaptığı 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 13 puan topladı.

Diyarbekirspor, bu maçın ardında gelecek hafta  deplasmanda Kırıkhanspor ve son haftada da kendi sahasında Yeşil Bursa ile karşılaşarak normal sezonu tamamlayacak.

Erhan Kurt, Diyar’a Karşı Yok

Ligin ilk yarısında Trabzon’da oynanan karşılaşma 0-0 sona ermişti. Daha önce Diyarbekirspor’da oynamış olan Erhan Kurt, devre arasında Çorum Belediyespor’dan 1461 Trabzon’a transfer olmuştu. Ancak tecrübeli futbolcu cezalı olduğu için bugün eski takımı Diyarbekirspor’a karşı forma giyemeyecek.

Faruk Hocaya Doğum Günü

Bu arada Diyarbekirspor, teknik sorumlu Faruk Türk’ün doğum gününü sürpriz yaparak kutladı. Antrenmanın son bölümlerinde gelen pastayı gören Faruk hocamız şaşkınlığını gizleyemedi. Bu sürpriz karşısında mutluluğunu dile getiren teknik direktörümüz Türk,”Benim için çok güzel ve anlamlı bir doğum günü oldu. Futbolcu kardeşlerime, teknik ekipteki arkadaşlarıma ve yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu yıl şampiyon olarak en güzel hediyeyi alacağım.'' dedi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.