Polis, pavyon cinayetini aydınlattı

Polis, pavyon cinayetini aydınlattı
Diyarbakır'da hesaba itiraz ettikleri pavyonu tarayarak 1 kişinin ölümüne, 3 kişinin de yaralanmasına neden olan saldırganlar, 9 gün sonra mısır tarlasında yakalandı.

 

  Olay, 7 Temmuz'da merkez Yenişehir ilçesi Şehitlik Semtinde bulunan bir pavyonda meydana gelmişti. İddiaya göre, hesaba itiraz eden müşteriler ile iş yeri sahipleri arasında tartışma yaşanmış, pavyondan ayrılan müşteriler, bir süre sonra uzun namlulu silahlarla gelerek iş yerini taramıştı. Olayda, iş yeri ortaklarından Ali Akkurak (35) hayatını kaybetmiş, S.G. A.K ve N.H. adlı personeller yaralanmış, saldırganlar ise kayıplara karışmıştı. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçan saldırganların yakalanması için çok yönlü soruşturma başlatmıştı.

  Soruşturma kapsamında olay yerinde incelemelerde bulunan polis, 478 Kalaşnikof mermisi kovanı bulmuştu. İncelemelerini sürdüren polis, aldığı ifadeler doğrultusunda 2 kişi olduğunu belirlediği saldırganların robot resimlerini de çizdirerek, kimliklerini belirledi. Saldırganlar, M.A., ve B.D.'nin Çınar ilçesindeki bir mısır tarlasında saklandığını tespit eden polis, önceki gün tarlaya operasyon düzenledi. Operasyonda kıskıvrak yakalanan saldırganlar, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

  Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.