Polisimin Yanındayım Kampanyası

Polisimin Yanındayım Kampanyası
AK Parti Diyarbakır İl Kadın Kolları, Polisimin Yanındayım Kampanyası'na destek verdi.
 

AK Parti Diyarbakır İl Kadın Kolları, Polisimin Yanındayım Kampanyası'na destek verdi.

AK Parti Diyarbakır Kadın Kolları üyeleri, Polisimin Yanındayım Kampanyası'na destek vererek, Diyarbakır'daki polis noktalarını ziyaret etti.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Evsen, yaptığı açıklamada, İstanbul'daki hain terör saldırısında şehit olan polisler için başsağlığında bulunmak ve görev başındaki polislere moral vermek için ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Polisimin Yanındayım Kampanyası


İstanbul'da düzenlenen terör saldırısından sonra millet olarak tek yürek halinde tepki verildiğini dile getiren Evsen, "Ülkemizin dört bir yanında teröre lanet yağdı. Karanlık odaklar ülkemizdeki birlik ve beraberliğimizden rahatsız oluyor. Milletimizi ve vatanımızı hiçbir zaman bölemeyecekler." dedi.

Evsen, bu milletin 15 Temmuz'da vatanına sahip çıkmak için canını feda ettiğine işaret ederek, şöyle konuştu:

"Türkiye, 15 Temmuz'da bütün dünyaya bir mesaj vermiştir. Bu mesajı kırmak için her yolu deniyorlar. Çok şükür başımızda çok cesur ve kararlı olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Onun kıymetini bilmemiz lazım. Böyle bir liderimiz olmasaydı, ülkemiz belki Suriye'ye dönmüştü. Karanlık ve şer odaklarının istedikleri şey de ülkemizi Suriye'ye çevirmek ve buradan bütün Ortadoğu'yu yönetmektir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.