Protokol İmzalandı,Biletler Satışta

Protokol İmzalandı,Biletler Satışta
Amedspor, maçlarını  Yeni Diyarbakır Stadı’nda oynamak için Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü ile protokol imzaladı. Bodrumspor maçının biletleri  kentteki AVM’lerde satışa sunuldu.

Tigris Haber- Amedspor, maçlarını  Yeni Diyarbakır Stadı’nda oynamak için Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü ile protokol imzaladı. Bodrumspor maçının biletleri  kentteki AVM’lerde satışa sunuldu.

Sezon Sonuna Kadar Kiraladı

Zemin bakım çalışmaları tamamlanan Yeni Diyarbakır Stadyumu için iyi bir haber daha geldi.Amedspor kulübü ile Diyarbakır Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü arasında beklenen protokol imzalandı.Amedspor,sezon sonuna kadar maçlarını Yeni Diyarbakır Stadyumu'nda oynarken,stadyum ücretini taksitler halinde ödeyecek.  

Biletler Erken Satışa Sunuldu

protokol-imzalandi,biletler-satista-(1).jpg

2 Aralık Pazar günü oynanacak Amedspor-B.B Bodrumspor karşılaşmasının biletleri  Ninova  ve Forum AVM’de  satışa sunuldu. Biletler ayrıca Eğitim Kafe’de de satılıyor. Cuma ve Cumartesi günleri ise bilet satışları Ceylan AVM’de yapılacak.

Yönetim talep üzerine kale arkası tribünlerini de açma kararı aldı. Kale arkası biletleri 3 TL’den satılacak. Bodrumspor maçı balkon tribünleri hariç tüm tribünlerde maç izlenilebilecek. Kombine kart sahipleri sadece kombinelerinde yazılı olan tribünde maçı izleyebilecek.

İşte Bilet Fiyatları

Kadınlar :5 TL

Kale Arkası : 3 TL

Kuzey Doğu  :5 TL

Güney Doğu : 5 TL

Güney Batı  :5 TL

Maraton : 10 TL

Batı Kapalı Tribün : 20 TL

Vip  :75 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.