Protokol küs mü?

Protokol küs mü?
Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Büyükşehir Belediyesine kayyum olarak atanan Cumali Atilla’nın birlikte etkinliklere katılmaması ve aynı karelerde yer almaması dikkat çekiyor. Güzeloğlu ve Atilla’nın kırgın olduğu, kentin yönetimi konusunda fik

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Büyükşehir Belediyesine kayyum olarak atanan Cumali Atilla’nın birlikte etkinliklere katılmaması ve aynı karelerde yer almaması dikkat çekiyor. Güzeloğlu ve Atilla’nın kırgın olduğu, kentin yönetimi konusunda fikir ayrılıkları yaşadıklarına dair yorumlar yapılıyor.

Herkes bu soruların cevabını merak ediyor

Kent protokolü aynı karede niye yok? Vali Hasan Basri Güzeloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Cumali Atilla küs mü, aralarında kırgınlık mı var? Diyarbakır’da herkes uzun süredir aynı etkinliklere katılmayan, aynı karede yer almayan ve beraber görüntü vermeyen kent protokolü ile ilgili bu soruların cevabını arıyor. Kulislerde ise Vali Güzeloğlu ve Atilla’nın kenti yönetmekle ilgili bazı konularda fikir ayrılıkları yaşadığı, bu yüzden kırgın oldukları konuşuluyor.

Vali’nin koltukta gözü mü var?

Protokollerde birlikte görüntü vermeyen ‘Vali’nin,  Belediye Başkanlığı’nın koltuğunda gözü mü var?’ sorusunu akıllara getiriyor.

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Haziran 2017’de Kocaeli Valiliği görevinden Diyarbakır Valiliği görevine atandı. Cumali Atilla ise Ankara Etimesgut Kaymakamı iken İçişleri Bakanlığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Gültan Kışanak’ın görevden alınması üzerine Kasım 2016’da kayyum olarak Büyükşehir Belediyesi’ne atandı. Yaklaşık 6 aydır Diyarbakır’da birlikte görev yapan Güzeloğlu ve Atilla’nın uzun süreden beri birlikte etkinliklere katılmaması ve aynı karelerde yer almaması dikkat çekiyor.

Kırgın olduklarına dair iddialara cevap verip vermeyecekleri merak ediliyor.

TİGRİS HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.