PSK'den Amedspor'a Kürtçe tebrik mesajı

PSK'den Amedspor'a Kürtçe tebrik mesajı
 Özel Haber
Diyarbakır'da faaliyet yürütün Kürdistan Sosyalist Partisi (PSK), 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor'u, Kürtçe hazırladığı afişle tebrik etti.

Mehmet TÜRK

TİGRİS HABER - Türkiye 2'nci Ligi Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor'un başarası, Diyarbakır başta olmak üzere Türkiye ve dünyada büyük ilgiyle izlenirken, siyasi parti ve bazı kurum temsilcileriyle esnaflar bulundukları şehirlerin sokaklarına astıkları pankartlarla Amedspor'a 1'nci lig yolunda başarı dolu mesajlarını yayınlıyor.

Kürdistan Sosyalist Partisi de Diyarbakır'daki bir çok noktada, Kürtçe hazırladığı tebrik ve başarı mesajlarının yeraldığı pankartlar astığı görüldü. Pankartlarda, "Em Amed Sporê Pîroz Dikin. Di Liga Yekemin'de jê re Serkeftin Duxwazin. Partiya Sosyalist A Kurdistan (1. Ligde Amedspor'a başarılar diliyoruz. Kürdistan Sosyalist Partisi" yazıları yer aldı.

amedspora-kurtce-mesajli-destek-2.jpegKürdistan Sosyalist Partisi (PSK) MYK Üyesi Ahmet Kılıl, konu ile ilgili Tigris Haber'e yaptığı açıklamada, sezon başından beri Amedspor maçlarını takip ettiklerini belirterek, "Burada oynanan tüm maçlarda Amedspor'u izledik. Amedspor armalı ürünleri de alarak katkıda bulunduk. Hem kişisel hem de partimiz adına Amedspor'un elde ettiği başarının çok önemli olduğunu biliyoruz. Bu sürece parti olarak baştan beri verdiğimiz desteği devam ettireceğimizi deklere ediyoruz. Amedspor ve futbolcuları da aldıkları sonuçlar ve başarılarla bizleri gururlandırıp, mutlu etmiştir. Bir kez de tebrik ediyor başarılar diliyoruz. Bu çerçevede Kürtçe hazırladığımız pankartlarımız kent merkezinde 6-7 noktada, halkımızla paylaştık" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.