RAMAZAN ETKİNLİKLERİNE İLGİ BÜYÜK

RAMAZAN ETKİNLİKLERİNE  İLGİ BÜYÜK
Diyarbakır Yenişehir Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca Dağkapı Meydanı’nda düzenlediği Ramazan Etkinlikleri Diyarbakırlılar tarafından büyük ilgi gördü.

 

Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Serdar Kartal’ın talimatıyla organize edilen Ramazan Etkinlikleri vatandaşlar tarafından ilgi ile takip edildi. Binlerce vatandaşlar Ramazan ayı boyunca iftardan sonra düzenlenen animasyon gösterileri, Ramazan sohbetleri, konserler ve şiir dinletileri ile Dağkapı Meydanı’nda buluştu.

Yenişehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri boyunca birbirinden değerli sanatçıları Diyarbakırlılarla buluşturmakla kalmadı çocuklar için özel hazırlanan etkinlikler ile onlara unutulmaz bir Ramazan ayı yaşattı. Çocuklar için özel hazırlanan Ramazan Etkinlikleri programında Ramazan denilince akla ilk gelen sahne gösterilerinden Türk Tiyatrosu Hacivat-Karagöz orta oyunu, meddah, Karagöz-Hacivat gölge oyunu, jonglör, illüzyonist, müzikal kuklalar, pandomim ve cambaz gibi bir çok eğlenceli aktiviteleri çocuklarla buluşturdu.

Ramazan Etkinliklerinin son gününde Kartal’ın talimatı ile kurulan Belediye Bandosu ilk kez sahne aldı. Dağkapı Meydanı’nda Belediye Bandosu tarafından verilen mini konserde seslendirilen Kartal tarafından Diyarbakırlı gençler için yazdığı “Diyarbakır Gençlik Marşı” ve diğer parçalara vatandaşlar tempo tutarak eşlik etti.

Ramazan Etkinlikleri Ömer Karaoğlu konseriyle sona erdi

Yenişehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında Dağkapı Meydanı’nda sahne alan Ömer Karaoğlu, ilahi ve özgün ezgilerini bir araya getirerek Diyarbakırlı sevenlerinin beğenisine sundu. Konserin sonunda Diyarbakırlı sevenleri ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ömer Karaoğlu, gerçekleştirilen etkinlik için Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Serdar Kartal’a  teşekkür etti.

(Kaynak: Yenişehir Belediyesi)

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.