Rıdvan’dan kötü haber

Rıdvan’dan kötü haber
Batman’da 4 gündür kayıp olan engelli çocuk ölü bulundu

BATMAN - Batman’da 4 gün önce evinden ayrıldıktan sonra, bir daha evine dönmeyen zihinsel ve işitme engelli 12 yaşındaki çocuğun cesedi, Batman Çayı'nda bulundu.

ridvan-3.jpg

4 gün önce ailesiyle birlikte ikamet ettiği Huzur Mahallesi'ndeki evlerinden dışarı çıkan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 12 yaşındaki Rıdvan Şahin’i bulmak için, AFAD, polis ve jandarma ekipleri günlerdir seferber olmuştu. Bugün, sabah saatlerinde Yeniköy mevkiinde, Batman Çayı kenarındaki aramalarını sürdüren aile, Rıdvan Şahin’in cansız bedenine ulaştı. Cesedin bulunmasıyla beraber olay yerinde bulunan baba Şakir ve anne Çiçek Şahin sinir krizleri geçirdi. Durumun polise bildirilmesi üzerine olay yerine, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ailesi tarafından sudan çıkarılan Şahin’in cesedi, savcılık tarafından olay yerinde incelendikten sonra, Batman Bölge Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yapılacak otopsi sonrasında Şahin’in cenazesi Batman Asri Mezarlığı’nda defnedilecek.
Öte yandan, güvenlik önlemi almak için olay yerine gelen polis otosu, Batman Çayı kenarında mahsur kaldı. Aracın gidemediğini gören cenaze yakınları, polis otosunu iterek çakıl taşlarından çıkardı.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.